|ales| Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Czesc, nowy obrazek, zrobiony na bazie wizualizacji na ktorej czwiczylem LWF, zreszta ten obrazek tez jest wyrenderowany z LWF. Mam nadzieje ze sie spodoba, pa.
piko84 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Ogólnie pozytywnie lecz nie wiem co to to zółte na czym ta waza stoi? A człowiek/stwór rodem z Hills Have Eyes.
|ales| Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 Dzieki, to zolte to podkladka zeby gorace naczynia nie przypalaly podloza, tak mysle przynajmniej:)
Ex3 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Jarku, gdybyś popracował ciut więcej nad shaderkiem skóry, nad oczami i żółtą deską to nawet by było fajnie.
Faun Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) czy ten w garnku to Bruce Willis? Trzeba przyznać, że recykling opanowałeś do perfekcji;) Edytowane 3 Marzec 2010 przez Faun
KaeMS Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Świetny pomysł. Pierwsze co mi przyszło do głowy to "Kanapka z człowiekiem" (Kaczmarski).
JunioR Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 ...a mi przypomniały się klipy Residents'ów. Residnets mieli ładniejsze modele ;) Co do sceny to w sumie wszystko do wymiany, począwszy od... w sumie wszystko. p.s co to jest to, na czym stoi garnek ?
goat91 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Popracuj troche bardziej nad oswietleniem, na tej twarzy robia ci sie przepalenia....i masz strasznie duze szumy :D
kannu Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 serwus :) a ja,, jak zobaczylem miniaturketo te przepalenia i post spowodowaly ze przypomnial mi sie jeden nasz kolega z forum co robil duzo podobnych renderow :) maslanka czy jakostak :) pozdrawiam :)
|ales| Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 serwus :) .... te przepalenia i post spowodowaly .... :) No, mamy post, wileki nawet, ale zeby od razu przez to cos Ci sie przewidzialo to juz nie dobrze:)
soshka.cg Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 No to mnie tez ten wielki post daje sie we znaki bo skojarzylo mi sie tak samo jak kannu. Masz racje to juz nie dobrze ;)
norden Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 to już wiemy że bruce był jednak w 3d ; ) ... Co do pracy to tełko mysle ze juz idzie w dobrą stronę... tylko ten żółty kloc na froncie... to ehhhh ; p pozdrawiam ...antialas idzie w złą stronę ;] tyle czasu już minęło keraju kochany... a na niektórych frontach wciąż podstawowe braki... między innymi w temacie pracy... bo niby o czym to jest ? I don't understand...
Camel Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Wyzywacie alesa od keraja :)) Porównajcie prace Keraja ( Noe, keraj.. ) z jego profilkiem - jeszcze vRaya Keraj nie używał, a Ales ..tak :D no i z grubsza to mam z jarkiem małą znajomość, ale prace obu się róźnią.. Chociaż jest podobieństwo jeśli chodzi o zkerajczone prace.. ;) w końcu to wątpliwość i wyczucie nadchodzącej herezji "fotorealizmu" :D
plasti Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 praca smieszna nawet calkiem fajna, ale co jak co w garku siedzi bruce willis bez 2 zdan:D
rayGun Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 heh, makabra ;) do Bruce`a to on tylko z łysiny podobny ;) Ciekawy pomysł i bardzo ładne tło... tło też robiłeś w 3d ?
Rekomendowane odpowiedzi