Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc, nowy obrazek, zrobiony na bazie wizualizacji na ktorej czwiczylem LWF, zreszta ten obrazek tez jest wyrenderowany z LWF.

Mam nadzieje ze sie spodoba, pa.

czlowiekzupa.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jarku, gdybyś popracował ciut więcej nad shaderkiem skóry, nad oczami i żółtą deską to nawet by było fajnie.

Napisano (edytowane)

czy ten w garnku to Bruce Willis? Trzeba przyznać, że recykling opanowałeś do perfekcji;)

Edytowane przez Faun
Napisano
...a mi przypomniały się klipy Residents'ów.

Residnets mieli ładniejsze modele ;)

Co do sceny to w sumie wszystko do wymiany, począwszy od... w sumie wszystko.

p.s co to jest to, na czym stoi garnek ?

Napisano

serwus :)

a ja,, jak zobaczylem miniaturketo te przepalenia i post spowodowaly ze przypomnial mi sie jeden nasz kolega z forum co robil duzo podobnych renderow :) maslanka czy jakostak :)

pozdrawiam :)

Napisano
serwus :)

.... te przepalenia i post spowodowaly .... :)

No, mamy post, wileki nawet, ale zeby od razu przez to cos Ci sie przewidzialo to juz nie dobrze:)

Napisano

to już wiemy że bruce był jednak w 3d ; ) ... Co do pracy to tełko mysle ze juz idzie w dobrą stronę... tylko ten żółty kloc na froncie... to ehhhh ; p pozdrawiam ...antialas idzie w złą stronę ;] tyle czasu już minęło keraju kochany... a na niektórych frontach wciąż podstawowe braki... między innymi w temacie pracy... bo niby o czym to jest ? I don't understand...

Napisano

Wyzywacie alesa od keraja :))

Porównajcie prace Keraja ( Noe, keraj.. ) z jego profilkiem - jeszcze vRaya Keraj nie używał, a Ales ..tak :D no i z grubsza to mam z jarkiem małą znajomość, ale prace obu się róźnią.. Chociaż jest podobieństwo jeśli chodzi o zkerajczone prace..

;) w końcu to wątpliwość i wyczucie nadchodzącej herezji "fotorealizmu" :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności