March 10, 201015 yr dam rade... dam rade... dam rade... Finał! dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;) Edited March 22, 201015 yr by Eric_Draven
March 10, 201015 yr Author 868 Tris, czyli jeszcze sporo zostało. ciecie na środku do mapowania potrzebne. tak samo tris na srodku kola.
March 11, 201015 yr Author na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce. na fotelach nie jest pełen chamfer. tylko wypukłość po trójkącie. nad bieżnikiem pomyśle bo jeszcze zaoszczędzę później 100 tris
March 11, 201015 yr na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce.aaa kumam kumam, nie wpadłem na to
March 12, 201015 yr fajny model wyszedl, ja troche inaczej zalatwilem pare spraw ale w sumie poki nie ma tekstury nei ma co oceniac
March 22, 201015 yr Author nie zdąże zrobić. zmapowane mam ale wypadło mi coś innego i musze odpuścić sobie tym razem.
March 22, 201015 yr Olej termin, szkoda takiego modelu. Minibitwa i tak jest organizowana przede wszystkim po to, żeby podnieść sobie umiejętności. Jak tylko znajdziesz czas to dokończ, bo modelik jest świetny.
March 22, 201015 yr Author dam rade... dam rade... dam rade... Finał! dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;) Edited March 22, 201015 yr by Eric_Draven
March 22, 201015 yr hehe, ladnie, gratki ukonczenia pare minut przed czasem:) podpisz sie na obrazku jeszcze tylko
March 23, 201015 yr heheh co tu wejde to co chwila zmieniam zdanie .Chyba teraz ten modelik jest najfajnieszy:)
March 25, 201015 yr masz moj glos :) z uwag to tex na szybie, rownolegle paski troche przeszkadzaja i jak ktos juz wspomnial, szkoda ze nie jest przezroczysta na tex tez chyba troche za duzo miejsca na alphie poswieciles na wyciecie otworu w ruchomej czesci z szyba, mogles poprostu nie ciagnac tych plygonow do samego srodka tylko zrobic cienkie ramie to tyle, wyglada fajnie :)
March 30, 201015 yr no wyjebka zasavevowalem sobie w oldshool katalogu z polycounta a tu patrze Eric :D