Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

dam rade... dam rade... dam rade...

Finał!

dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;)

jeepfinal.jpg

Edytowane przez Eric_Draven

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

868 Tris, czyli jeszcze sporo zostało. ciecie na środku do mapowania potrzebne. tak samo tris na srodku kola.

willys.jpg

Napisano
  • Autor

na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce. na fotelach nie jest pełen chamfer. tylko wypukłość po trójkącie. nad bieżnikiem pomyśle bo jeszcze zaoszczędzę później 100 tris

Napisano
na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce.
aaa kumam kumam, nie wpadłem na to
Napisano

fajny model wyszedl, ja troche inaczej zalatwilem pare spraw ale w sumie poki nie ma tekstury nei ma co oceniac

Napisano

Olej termin, szkoda takiego modelu. Minibitwa i tak jest organizowana przede wszystkim po to, żeby podnieść sobie umiejętności. Jak tylko znajdziesz czas to dokończ, bo modelik jest świetny.

Napisano

dawaj czasu starczy, na cg textures masz sporo fotek do tego modeu, dasz rade :)

Napisano

wyglada niezle - jeszcze masz sporo czasu na dopieszczanie

Napisano
  • Autor

dam rade... dam rade... dam rade...

Finał!

dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;)

jeepfinal.jpg

Edytowane przez Eric_Draven

Napisano

hehe, ladnie, gratki ukonczenia pare minut przed czasem:) podpisz sie na obrazku jeszcze tylko

Napisano

heheh co tu wejde to co chwila zmieniam zdanie .Chyba teraz ten modelik jest najfajnieszy:)

Napisano

masz moj glos :)

z uwag to tex na szybie, rownolegle paski troche przeszkadzaja i jak ktos juz wspomnial, szkoda ze nie jest przezroczysta

na tex tez chyba troche za duzo miejsca na alphie poswieciles na wyciecie otworu w ruchomej czesci z szyba, mogles poprostu nie ciagnac tych plygonow do samego srodka tylko zrobic cienkie ramie

to tyle, wyglada fajnie :)

Napisano

no wyjebka zasavevowalem sobie w oldshool katalogu z polycounta a tu patrze Eric :D