Napisano 10 Marzec 201015 l dam rade... dam rade... dam rade... Finał! dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;) Edytowane 22 Marzec 201014 l przez Eric_Draven
Napisano 10 Marzec 201015 l Autor 868 Tris, czyli jeszcze sporo zostało. ciecie na środku do mapowania potrzebne. tak samo tris na srodku kola.
Napisano 11 Marzec 201015 l Autor na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce. na fotelach nie jest pełen chamfer. tylko wypukłość po trójkącie. nad bieżnikiem pomyśle bo jeszcze zaoszczędzę później 100 tris
Napisano 11 Marzec 201015 l na 3 trójkątach mogę powtórzyć kierke na uvce 3 razy oszczędzając miejsce.aaa kumam kumam, nie wpadłem na to
Napisano 12 Marzec 201015 l fajny model wyszedl, ja troche inaczej zalatwilem pare spraw ale w sumie poki nie ma tekstury nei ma co oceniac
Napisano 22 Marzec 201014 l Autor nie zdąże zrobić. zmapowane mam ale wypadło mi coś innego i musze odpuścić sobie tym razem.
Napisano 22 Marzec 201014 l Olej termin, szkoda takiego modelu. Minibitwa i tak jest organizowana przede wszystkim po to, żeby podnieść sobie umiejętności. Jak tylko znajdziesz czas to dokończ, bo modelik jest świetny.
Napisano 22 Marzec 201014 l dawaj czasu starczy, na cg textures masz sporo fotek do tego modeu, dasz rade :)
Napisano 22 Marzec 201014 l Autor dam rade... dam rade... dam rade... Finał! dla fanów oldshoola. tylko dif. Mam nadzieje że ktoś doceni ;) Edytowane 22 Marzec 201014 l przez Eric_Draven
Napisano 22 Marzec 201014 l hehe, ladnie, gratki ukonczenia pare minut przed czasem:) podpisz sie na obrazku jeszcze tylko
Napisano 23 Marzec 201014 l Jeden z najlepszych modeli w tej bitwie , szkoda tylko ze szyby nie są szybami:)
Napisano 23 Marzec 201014 l heheh co tu wejde to co chwila zmieniam zdanie .Chyba teraz ten modelik jest najfajnieszy:)
Napisano 25 Marzec 201014 l masz moj glos :) z uwag to tex na szybie, rownolegle paski troche przeszkadzaja i jak ktos juz wspomnial, szkoda ze nie jest przezroczysta na tex tez chyba troche za duzo miejsca na alphie poswieciles na wyciecie otworu w ruchomej czesci z szyba, mogles poprostu nie ciagnac tych plygonow do samego srodka tylko zrobic cienkie ramie to tyle, wyglada fajnie :)
Napisano 30 Marzec 201014 l no wyjebka zasavevowalem sobie w oldshool katalogu z polycounta a tu patrze Eric :D
Napisano 30 Marzec 201014 l wieksze obrazki ssia, wlasnie napisalem cos o tym koledze z posta obok :D