Napisano 30 Kwiecień 201014 l Potrzeba troche mobilizacji :) wiec licze na Wasza pomoc. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Listopad 201014 l przez SereCk
Napisano 30 Kwiecień 201014 l pierwszy obrazek to jak bym nurbsy ogladal, super idzie, fajny samochód.
Napisano 30 Kwiecień 201014 l ooo brother! bede tu zaglądał! Tak jak Freedom Fighter napisał, jak nurbsy :D
Napisano 1 Maj 201014 l Autor dzieki chlopaki :) Silnik tez wymodelowalem, ale nie umiem maski podniesc... :(
Napisano 5 Lipiec 201014 l Autor Dolna listwa do poprawy, nie biczowac za bardzo :) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 13 Sierpień 201014 l Autor w wolnych chwilach go sobie koncze. Powoli ale ku koncowi :) Pozdr Uploaded with ImageShack.us
Napisano 13 Sierpień 201014 l w wolnych chwilach go sobie koncze. Powoli ale ku koncowi :) Pozdr Uploaded with ImageShack.us WTF?! Już kończysz?! Doczekamy się jakiegoś studia? Bo szkoda zostawić to wozidło tak na lodzie ;)
Napisano 3 Listopad 201014 l Autor W chwili wolnego czasu powrocilem do projektu. Docelowo bedzie to krotki motion, naraziei wrzucam to co mam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 3 Listopad 201014 l kadr i postpro bardzo filmowe. jedyne co bym zmienił by ew. uwiarygodnić przekaz, to dodałbym może koła lub kierowce :)
Napisano 3 Listopad 201014 l Autor Finalnie bedzie wszystko:) To sa testy, jeszcze pewnie wiele sie zmieni
Napisano 3 Listopad 201014 l SereCk: Oba rendery jedne z najlepszych jakie ostatnio widziałem, powiesz coś o materiałach i oświetleniu studia?
Napisano 3 Listopad 201014 l ja bym powiedział że ta scena bez ma w sobie jakis urok.. wyobraźcie sobie billlboard reklamowy gdzie wszystko wygląda tak realistycznie, ale ktoś przy ostatecznym finalnym renderze zapomniał unhide all :D
Napisano 3 Listopad 201014 l Piekne studio, klimatyczne i realistyczne jednoczesnie:) tylne koła jakby miały za duzy ET(są za wąsko rozstawione i sie nie wpasowują). A test ext'a wyszedł nie lepiej niz wszystkie moje finale razem. Tak trzymaj:)