SereCk Napisano 30 Kwiecień 2010 Napisano 30 Kwiecień 2010 (edytowane) Potrzeba troche mobilizacji :) wiec licze na Wasza pomoc. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Listopad 2010 przez SereCk
mrkrzysiek Napisano 30 Kwiecień 2010 Napisano 30 Kwiecień 2010 zapowiada się ładnie powodzenia w pracy
FF Napisano 30 Kwiecień 2010 Napisano 30 Kwiecień 2010 pierwszy obrazek to jak bym nurbsy ogladal, super idzie, fajny samochód.
Bonifatz Napisano 30 Kwiecień 2010 Napisano 30 Kwiecień 2010 ooo brother! bede tu zaglądał! Tak jak Freedom Fighter napisał, jak nurbsy :D
SereCk Napisano 1 Maj 2010 Autor Napisano 1 Maj 2010 dzieki chlopaki :) Silnik tez wymodelowalem, ale nie umiem maski podniesc... :(
SereCk Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Napisano 5 Lipiec 2010 Dolna listwa do poprawy, nie biczowac za bardzo :) Uploaded with ImageShack.us
mrkrzysiek Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 uuuuu pięknie;) taki wysyp autek ładnych mamy :)
SereCk Napisano 13 Sierpień 2010 Autor Napisano 13 Sierpień 2010 w wolnych chwilach go sobie koncze. Powoli ale ku koncowi :) Pozdr Uploaded with ImageShack.us
Dobrotek Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 w wolnych chwilach go sobie koncze. Powoli ale ku koncowi :) Pozdr Uploaded with ImageShack.us WTF?! Już kończysz?! Doczekamy się jakiegoś studia? Bo szkoda zostawić to wozidło tak na lodzie ;)
SereCk Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 W chwili wolnego czasu powrocilem do projektu. Docelowo bedzie to krotki motion, naraziei wrzucam to co mam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
olaf Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 kadr i postpro bardzo filmowe. jedyne co bym zmienił by ew. uwiarygodnić przekaz, to dodałbym może koła lub kierowce :)
SereCk Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Finalnie bedzie wszystko:) To sa testy, jeszcze pewnie wiele sie zmieni
Berger Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 SereCk: Oba rendery jedne z najlepszych jakie ostatnio widziałem, powiesz coś o materiałach i oświetleniu studia?
Predator Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 swietne renderki , model lux ! czekamy na wiecej!
Loozack Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Widzę, że mi się nowa tapeta na pulpit szykuje ;) Dajesz, dajesz!
Logos Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Super rendery! Bardzo podoba mi się ten samochód, keep going:)
Stachu Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 ja bym powiedział że ta scena bez ma w sobie jakis urok.. wyobraźcie sobie billlboard reklamowy gdzie wszystko wygląda tak realistycznie, ale ktoś przy ostatecznym finalnym renderze zapomniał unhide all :D
GrześDuro Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Piekne studio, klimatyczne i realistyczne jednoczesnie:) tylne koła jakby miały za duzy ET(są za wąsko rozstawione i sie nie wpasowują). A test ext'a wyszedł nie lepiej niz wszystkie moje finale razem. Tak trzymaj:)
Rekomendowane odpowiedzi