Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam do zaprezentowania scenę oraz rendery studyjne samochodu Tatra T87.

Pojazd produkowany między 1936–1950 rokiem, wyprodukowano 3,056 z czego 97 trafiło do Polski. Dom aukcyjny Wright wycenił wersję z 1940 roku między $150,000–200,000.

Fotografia mostu Karola w Pradze za uprzejmością Hannes'a Runelöf'a (link do portfolio)

exterior.jpg

tatra_studio_01.jpgtatra_studio_02.jpg

tatra_studio_03.jpg

Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam

Łukasz

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

link do renderu z mostem karola nie dziala.

co do widzialnych - 2 najlepszy, a ostatni raczej srednio imho. moze gdyby poprawic studio, byloby znacznie lepiej

Napisano

Praga milutko zmiękczona;p, co daje klimacik i plastyczność - światła działają kojąco na zmysł krytyki;p Szkoda, że lekko nie rozjaśniają bruku.

Auto wydaje się być "puste i nierealne" z powodu tego, iż zbyt nachalnie prześwituje kratka z tyłu i przodu, a drzwi sprawiają wrażenie, jakby nigdy nie były otwierane - za mocno spasowane:p Wrażenie to potęgują dziwnie osadzone klamki.

Jak dla mnie, ogólnie bardzo pozytywnie, szkoda, ze zabrakło artystycznego nieładu;p

pozdro!:)

Napisano

fajnie wyszło. choć wole screeny ze studia jakoś. takie ustawienie nie pasuje mi do czasów tego autka. Zbyt współczesne.

Juz wiadomo jakim samochodem jezdził iron man :)

Napisano

Nie wiedziałęm że Czesi kiedyś taką brzydotę produkowali. Na pierwszym obrazku widać pogięte drzwi i jakiś dziwny matowy kolor przy elementach wokół szyb. Te wstudiu znacznie lepsze wyszły.

Napisano (edytowane)

Dzięki za komentarze!

Potraficie człowieka sprowadzić na ziemie :D

Jako, że to mój 3ci samochód w życiu spodziewałem się wytknięcia błędów za co dziękuje. Mam nadzieję że następny pojazd jaki zrobię będzie zmontowany jak trzeba.

edit:

jeszcze dodam że rendery robione pod mentalem

Edytowane przez Bonifatz
Napisano

Modelik ladny, choc drzwiczki chyba rzeczywiscie torche za mocno spasowane. Pierszy tender mi sie nie podoba z tego wzgledu, ze za atrapa nic nie ma i przeswituje bruk, a poza tym oswietlnienie nie pasuje mi do otoczenia ( czy scena jest swiecona taka sama hdrka jak zdjecie tla - bo mi sie wydaje ze jest swiecona kilkoma sztucznymi swiatlami). Rendery studyjne bardzo ladne, najleszpy drugi render (1. stydyjny)

Napisano

Wspaniały wybór tematu Łukasz - to po pierwsze, po drugie piękny model i shadery, po trzecie fajna ta kompozycja na moście Karola - bardzo klimatyczna. Ode mnie 5*****

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności