Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam do zaprezentowania scenę oraz rendery studyjne samochodu Tatra T87.

Pojazd produkowany między 1936–1950 rokiem, wyprodukowano 3,056 z czego 97 trafiło do Polski. Dom aukcyjny Wright wycenił wersję z 1940 roku między $150,000–200,000.

Fotografia mostu Karola w Pradze za uprzejmością Hannes'a Runelöf'a (link do portfolio)

exterior.jpg

tatra_studio_01.jpgtatra_studio_02.jpg

tatra_studio_03.jpg

Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam

Łukasz

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

link do renderu z mostem karola nie dziala.

co do widzialnych - 2 najlepszy, a ostatni raczej srednio imho. moze gdyby poprawic studio, byloby znacznie lepiej

Napisano

Praga milutko zmiękczona;p, co daje klimacik i plastyczność - światła działają kojąco na zmysł krytyki;p Szkoda, że lekko nie rozjaśniają bruku.

Auto wydaje się być "puste i nierealne" z powodu tego, iż zbyt nachalnie prześwituje kratka z tyłu i przodu, a drzwi sprawiają wrażenie, jakby nigdy nie były otwierane - za mocno spasowane:p Wrażenie to potęgują dziwnie osadzone klamki.

Jak dla mnie, ogólnie bardzo pozytywnie, szkoda, ze zabrakło artystycznego nieładu;p

pozdro!:)

Napisano

fajnie wyszło. choć wole screeny ze studia jakoś. takie ustawienie nie pasuje mi do czasów tego autka. Zbyt współczesne.

Juz wiadomo jakim samochodem jezdził iron man :)

Napisano

Nie wiedziałęm że Czesi kiedyś taką brzydotę produkowali. Na pierwszym obrazku widać pogięte drzwi i jakiś dziwny matowy kolor przy elementach wokół szyb. Te wstudiu znacznie lepsze wyszły.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze!

Potraficie człowieka sprowadzić na ziemie :D

Jako, że to mój 3ci samochód w życiu spodziewałem się wytknięcia błędów za co dziękuje. Mam nadzieję że następny pojazd jaki zrobię będzie zmontowany jak trzeba.

edit:

jeszcze dodam że rendery robione pod mentalem

Edytowane przez Bonifatz

Napisano

Modelik ladny, choc drzwiczki chyba rzeczywiscie torche za mocno spasowane. Pierszy tender mi sie nie podoba z tego wzgledu, ze za atrapa nic nie ma i przeswituje bruk, a poza tym oswietlnienie nie pasuje mi do otoczenia ( czy scena jest swiecona taka sama hdrka jak zdjecie tla - bo mi sie wydaje ze jest swiecona kilkoma sztucznymi swiatlami). Rendery studyjne bardzo ladne, najleszpy drugi render (1. stydyjny)

Napisano

Wspaniały wybór tematu Łukasz - to po pierwsze, po drugie piękny model i shadery, po trzecie fajna ta kompozycja na moście Karola - bardzo klimatyczna. Ode mnie 5*****

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.