Kris_R Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 vrocker ..................................................... klicek ........................................................ morte ....................................................... tazio ....................................................... marqson .............................................................. cyanide ................................................ Pipboy Uploaded with ImageShack.us ................................................. krzys!3k ........................................ Vega ....................................................... kris_r ..................................... bany1991 ...................... xaoc .......................................... creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Głos na Pipboy'a za klimat :) aż ciarki po plecach przechodzą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 no ja tez na Piboy'a...miazdzy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 2 dobre prace - pipboya i klicka, trochę bardziej siadła mi pipboya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 mój głos ma krzys!3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Głos na Klicka :) Kasztany są straszne, ale zielonka Klicka jest większa więc da im rade :D Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Mój głos na Pipboy'a. Prace klicka i morte też mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód).Można by robić 360 w gifach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Jak zapowiadałem zagłosowałem na kasztaniaki :] Moim zdaniem praca naprawdę ze świetnym pomysłem, i wykonanie jak najbardziej dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 kasztany RULEZ, imo najbardziej wyrozniajaca sie praca, najwiecej w niej charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Głos na Pipboy'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 pipboy myśl nad tematem :) Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 GRATULACJE Pipboy! Dla mnie spoko :) Temat rzeka.. mogą powstać fajne szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Temat jak najbardziej mi odpowiada :) Jako zwycięzca chcesz poprowadzić nowego speeda czy ja będę miał się tym zająć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 No to i ode mnie gratulacje Pipboy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi