Napisano 10 Maj 201014 l vrocker ..................................................... klicek ........................................................ morte ....................................................... tazio ....................................................... marqson .............................................................. cyanide ................................................ Pipboy Uploaded with ImageShack.us ................................................. krzys!3k ........................................ Vega ....................................................... kris_r ..................................... bany1991 ...................... xaoc .......................................... creator
Napisano 10 Maj 201014 l Głos na Klicka :) Kasztany są straszne, ale zielonka Klicka jest większa więc da im rade :D Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód).
Napisano 10 Maj 201014 l Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód).Można by robić 360 w gifach.
Napisano 10 Maj 201014 l Jak zapowiadałem zagłosowałem na kasztaniaki :] Moim zdaniem praca naprawdę ze świetnym pomysłem, i wykonanie jak najbardziej dobre.
Napisano 11 Maj 201014 l kasztany RULEZ, imo najbardziej wyrozniajaca sie praca, najwiecej w niej charakteru
Napisano 14 Maj 201014 l Autor GRATULACJE Pipboy! Dla mnie spoko :) Temat rzeka.. mogą powstać fajne szkice
Napisano 14 Maj 201014 l Temat jak najbardziej mi odpowiada :) Jako zwycięzca chcesz poprowadzić nowego speeda czy ja będę miał się tym zająć?