Vega Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 (edytowane) Pojedynek kto zrobi lepszego starożytnego wojownika. Mafida: Grek Vega: Rzymianin Edytowane 14 Maj 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Hahahaha... swietny pomysł. Powinnismy zamowić konferancjera albo komentatora, który będzie na żywo komentował. "Spójrzmy teraz na Vege, wega tworzy w tym momęcie system anatomiczny... a Mafida, o patrzcie tylko Mafida już robi Hełm, czy Vega zdąży się obronić, jaka będzie jego ofensywa !!!(...)" :) Jakie zasady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Toście mi serce wyrwali. Nie podołam takiemu wyborowi. Będę bezstronny bo się ktoś jeszcze obrazi:) Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 (edytowane) zycze powodzenia panowie:D:D Edytowane 13 Maj 2010 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 genialny temat, powodzonka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Dokładnie. Super pomysł, napewno bede zagladał;] Jest jakieś ograniczenie czasowe, czy poprostu kto ładniej zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 U la la :) Będzie się działo!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Łoo ile komentarzy:) A co do reguł to nie ma żadnych,wszystkie chwyty dozwolone łącznie z kopami w jaja i ciosami z łokcia:D Vega jak tam zrobiłeś już coś?Bo wiesz że ja juz mam baze gotową:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Ja już mam trochę :) Bo wiesz że ja juz mam baze gotową:D Ja nawet dwie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Dobra jak masz dwie to ja wrzucam swojego.Żeby nie było że od wczoraj zrobiłem to sie przyznam że zacząłem wcześniej:D.Teraz chyba chełma zrobię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 no i gitara. A jak to czasowo wygląda? Założyliście jakiś limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Nie :) Brak ograniczenia czasowego :) Walka trwa do momentu, aż stwierdzimy, że nasza praca została skończona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Bardzo fajny pomysł, powodzenia życzę obydwu stronom. A co do twojego greka Mafida to dorób jeszcze ręce bo jakieś troszkę glutowate wyszły chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Haha świetny pomysł ! :) Będę obserwował mimo, że kompletnie na organice się nie znam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 stawiam na mafida, jakby inaczej:D:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 tegie uda ma ten twoj warrior, mafido:) Ciekawym co sie z tego wykluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 fajna inicjatywa, czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Hej:).Ręce nie ruszane wogóle,gołe z maxa to i glutowate.Z udami masz racje Morte,troche przegiołem-tak jest jak sie uda kulturysty bierze za refke:D Vega gdzie te bazy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Rzymianie zawsze atakowali z zaskoczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Eeee,chyba Ci sie z Tatarami pomyliło....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 No przecież każdy ci powie, że Rzymianie zawsze atakują z Tatr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Pokażcie obaj co macie, a nie gadacie:D Edit: Prawie jak Mickiewicz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Maj 2010 Autor Share Napisano 15 Maj 2010 Żeby nie było, że się obijam :) Cały czas modeluje ręce i nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Reeeeeeeeffki! przedewszystkim, tors a krotki, a konczyny nie powinny wygladac jak stozki, tak jak mafida przesadzil z udami tak ty wogole wkosmos wystrzeliles. Dlonie wieksze. Siatka jak siatka, ale jak na glowe i szyje przydaloby Ci sie wiecej poly. jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Vega, hehehe mam nadzieje ze masz swiadomosc niedoskonalosci swojej postaci: ] Oby nie byla to walka Dawida z Goliatem, a tak to na obecna chwile wyglada. Po prezentacji wstepnych zarysow mafida wygrywa. pozdr: ] PS fajny pomysl na taki mini sparing: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 On tylko usypia czujność mafidy żeby zaatakować z potrojoną siłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 Mafida to ciało robił pewnie przez rok :D Ja przez 1 dzień :) Mafida zrobił kilkanaście ciał, ja zrobiłem 1 (to wyżej). Jak Mafida skończy swojego greka, to będzie cud :) :D Pojedynek ten ma korzyści dla obu stron nie wnikając kto wygra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Cha,przez rok:D,chciałbyś :P.Kilka dni raczej:) Żeby nie było że nic nie robie wrzucam hełma,pewnie jeszcze coś poprawie ale teraz zaczne tarcze. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 Przynajmniej się nie obijasz :) Ja jeszcze jadę z ciałem. Teraz dopracowuję główkę :) Resztę mam w miarę podobną do człowieka. Wrzucę jak zakryję to zbroją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 * Vega, Vega, Vega do boju!! * :D Czekam na twoje renderki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daviv Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 No pięknie pięknie hełmik pierwsza klasa, może dodał bym troszeczkę na włosie krwi ale to tylko moja wyobraźnia. Powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 nie chcę przesądzać ale widać już kto wygra, ale mam nadzieje że nie chodzi tu tylko o wygraną, więc Vega keep it up :) spoczko hełmik mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 Przecież Mafida znalazł ten hełm w necie :D Najgorsze z tego całego wojownika jest ciało :) Reszta wyposażenia nie sprawi mi problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 mafida jakbysmy robili zaklady, postawil bym na ciebie wszystko nawet buty i psa:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Aaaaatam. Dajcie Vedze szanse, a nóż widelec Mafida ma więcej czasu na dziarganie. Spokojnie, niema żadnych klamer czasowych. Choć na razie rzeczywiście porównanie jakby niebo, a ziemia.;) Hełm prześwietny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Hej,zacząłem wczoraj tarcze.Teraz zaczne buciki. Vega żyjesz?:D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 powodzenia chłopaki! mafida czy postać modelujesz od prostego boxa, czy przerabiasz jakiś istniejący model? żeby pojedynek był uczciwy powinniscie, pokazać postępy kadego modelu od prostego boxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 żeby pojedynek był uczciwy powinniscie, pokazać postępy kadego modelu od prostego boxa. @i-riss: Według mnie nie trzeba bo i tak wiadome, że Mafida to cheater :D Vega żyjesz?:D Myślałem, że Ciebie Wisła zalała bo tyle czasu Ciebie nie było ;) Ja mam już hełm w połowię. W tym tygodniu pewnie go skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Postać kupiłem na rynku od takiej baby jednej:D Wisła mnie nie zaleje u mnie to raczej Drawa i Noteć do Wisły kawał drogi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Vega - zadaj jakiś cios - czas przejść z defensywy w kontr-atak :) Nie musi być powalający, ale mam wrażenie, że za dużo fory dajesz mafidzie :) Jeszcze gotów pomyśleć, że szala zwycięstwa się przechyla na jego stronę :D Dawaj ten hełm abo coś. Trzeba tu podgrzać trochę atmosferkę walki, to ludziska będą też chętniej zaglądać :) No i żeby walka się nie skończyła tak jak Pudziana z Najmanem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 Na razie nie mam też czasu. Hełm mam w połowię. Dzisiaj brak czasu, jutro też i zostaje sobota, niedziela, poniedziałek :) Nie lubię wrzucać nie skończonych rzeczy. Czasami są one nieskończone pod względem błędów np. anatomicznych których ja jeszcze nie zauważam :) Ale za to 1 Najmana przetrwałem :D //Edit: Wrzucam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibu Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 mafida, gratuluje wygranej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Sibu no takich rzeczy tutaj nie robimy, Vega fajny hełm tylko przydało by się więcej ostrych krawędzi, bo wygląda jak z plasteliny keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Fajnie fajnie, jedziecie dalej:D A to mają być jakieś scenki czy czysty model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 @kakaku: Raczej model :) Ja nie przewiduję sceny :) @indian: dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Ja może zrobie podstawkę pod model jeśli wogóle skończe:D.Jakieś kamyki może i 2 żdżbła trawy:D Vega pinchem trochę przejedż i wyrównaj po krawędziach na tych nausznikach. :) Wojownika robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Vega zrób sobie lepiej porządne alfy w shopie i projection masterem je nałóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 No też bym te wzorki na alfach pojechał,nawet bym się z projection masterem nie bawił tylko na żywca dragrectem pociągnął.Ale najpierw bym powierzchnie i krawędzie trochę wyrównał a wzorki potem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 (edytowane) Wojownika robisz? No raczej nie inaczej :P Ja może zrobie podstawkę pod model jeśli wogóle skończe:D.Jakieś kamyki może i 2 żdżbła trawy:DTo też planuje :) Ja dodam wbite strzały w ziemię i jakieś tam pierdoły. (oraz model mafidy który leży na ziemi z dzidą w plecach :D ). @Lucek: Ok :) Oczywiście model jeszcze nie skończony, ale publiczność się domagała :) Tarczą powale bo mam fajny pomysł. Edytowane 22 Maj 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 No raczej nie inaczej :P Nie,no,o ciałko mi chodziło czy robisz.Że ma być wojownik to wiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi