Napisano 13 Maj 201014 l Pojedynek kto zrobi lepszego starożytnego wojownika. Mafida: Grek Vega: Rzymianin Edytowane 14 Maj 201014 l przez Vega
Napisano 13 Maj 201014 l Hahahaha... swietny pomysł. Powinnismy zamowić konferancjera albo komentatora, który będzie na żywo komentował. "Spójrzmy teraz na Vege, wega tworzy w tym momęcie system anatomiczny... a Mafida, o patrzcie tylko Mafida już robi Hełm, czy Vega zdąży się obronić, jaka będzie jego ofensywa !!!(...)" :) Jakie zasady?
Napisano 13 Maj 201014 l Toście mi serce wyrwali. Nie podołam takiemu wyborowi. Będę bezstronny bo się ktoś jeszcze obrazi:) Trzymam kciuki!
Napisano 14 Maj 201014 l Dokładnie. Super pomysł, napewno bede zagladał;] Jest jakieś ograniczenie czasowe, czy poprostu kto ładniej zrobi?
Napisano 14 Maj 201014 l Łoo ile komentarzy:) A co do reguł to nie ma żadnych,wszystkie chwyty dozwolone łącznie z kopami w jaja i ciosami z łokcia:D Vega jak tam zrobiłeś już coś?Bo wiesz że ja juz mam baze gotową:D
Napisano 14 Maj 201014 l Autor Ja już mam trochę :) Bo wiesz że ja juz mam baze gotową:D Ja nawet dwie :P
Napisano 14 Maj 201014 l Dobra jak masz dwie to ja wrzucam swojego.Żeby nie było że od wczoraj zrobiłem to sie przyznam że zacząłem wcześniej:D.Teraz chyba chełma zrobię...
Napisano 14 Maj 201014 l Autor Nie :) Brak ograniczenia czasowego :) Walka trwa do momentu, aż stwierdzimy, że nasza praca została skończona :)
Napisano 14 Maj 201014 l Bardzo fajny pomysł, powodzenia życzę obydwu stronom. A co do twojego greka Mafida to dorób jeszcze ręce bo jakieś troszkę glutowate wyszły chyba.
Napisano 14 Maj 201014 l Haha świetny pomysł ! :) Będę obserwował mimo, że kompletnie na organice się nie znam ;p
Napisano 14 Maj 201014 l Hej:).Ręce nie ruszane wogóle,gołe z maxa to i glutowate.Z udami masz racje Morte,troche przegiołem-tak jest jak sie uda kulturysty bierze za refke:D Vega gdzie te bazy:P
Napisano 15 Maj 201014 l Reeeeeeeeffki! przedewszystkim, tors a krotki, a konczyny nie powinny wygladac jak stozki, tak jak mafida przesadzil z udami tak ty wogole wkosmos wystrzeliles. Dlonie wieksze. Siatka jak siatka, ale jak na glowe i szyje przydaloby Ci sie wiecej poly. jedziesz dalej.
Napisano 16 Maj 201014 l Vega, hehehe mam nadzieje ze masz swiadomosc niedoskonalosci swojej postaci: ] Oby nie byla to walka Dawida z Goliatem, a tak to na obecna chwile wyglada. Po prezentacji wstepnych zarysow mafida wygrywa. pozdr: ] PS fajny pomysl na taki mini sparing: ]
Napisano 16 Maj 201014 l Autor Mafida to ciało robił pewnie przez rok :D Ja przez 1 dzień :) Mafida zrobił kilkanaście ciał, ja zrobiłem 1 (to wyżej). Jak Mafida skończy swojego greka, to będzie cud :) :D Pojedynek ten ma korzyści dla obu stron nie wnikając kto wygra :)
Napisano 17 Maj 201014 l Cha,przez rok:D,chciałbyś :P.Kilka dni raczej:) Żeby nie było że nic nie robie wrzucam hełma,pewnie jeszcze coś poprawie ale teraz zaczne tarcze. Pozdro:)
Napisano 17 Maj 201014 l Autor Przynajmniej się nie obijasz :) Ja jeszcze jadę z ciałem. Teraz dopracowuję główkę :) Resztę mam w miarę podobną do człowieka. Wrzucę jak zakryję to zbroją :D
Napisano 17 Maj 201014 l No pięknie pięknie hełmik pierwsza klasa, może dodał bym troszeczkę na włosie krwi ale to tylko moja wyobraźnia. Powodzenia życzę!
Napisano 17 Maj 201014 l nie chcę przesądzać ale widać już kto wygra, ale mam nadzieje że nie chodzi tu tylko o wygraną, więc Vega keep it up :) spoczko hełmik mafida
Napisano 17 Maj 201014 l Autor Przecież Mafida znalazł ten hełm w necie :D Najgorsze z tego całego wojownika jest ciało :) Reszta wyposażenia nie sprawi mi problemu :)
Napisano 17 Maj 201014 l mafida jakbysmy robili zaklady, postawil bym na ciebie wszystko nawet buty i psa:D:D
Napisano 18 Maj 201014 l Aaaaatam. Dajcie Vedze szanse, a nóż widelec Mafida ma więcej czasu na dziarganie. Spokojnie, niema żadnych klamer czasowych. Choć na razie rzeczywiście porównanie jakby niebo, a ziemia.;) Hełm prześwietny.
Napisano 20 Maj 201014 l powodzenia chłopaki! mafida czy postać modelujesz od prostego boxa, czy przerabiasz jakiś istniejący model? żeby pojedynek był uczciwy powinniscie, pokazać postępy kadego modelu od prostego boxa.
Napisano 20 Maj 201014 l Autor żeby pojedynek był uczciwy powinniscie, pokazać postępy kadego modelu od prostego boxa. @i-riss: Według mnie nie trzeba bo i tak wiadome, że Mafida to cheater :D Vega żyjesz?:D Myślałem, że Ciebie Wisła zalała bo tyle czasu Ciebie nie było ;) Ja mam już hełm w połowię. W tym tygodniu pewnie go skończę.
Napisano 20 Maj 201014 l Postać kupiłem na rynku od takiej baby jednej:D Wisła mnie nie zaleje u mnie to raczej Drawa i Noteć do Wisły kawał drogi... :)
Napisano 20 Maj 201014 l Vega - zadaj jakiś cios - czas przejść z defensywy w kontr-atak :) Nie musi być powalający, ale mam wrażenie, że za dużo fory dajesz mafidzie :) Jeszcze gotów pomyśleć, że szala zwycięstwa się przechyla na jego stronę :D Dawaj ten hełm abo coś. Trzeba tu podgrzać trochę atmosferkę walki, to ludziska będą też chętniej zaglądać :) No i żeby walka się nie skończyła tak jak Pudziana z Najmanem :>
Napisano 20 Maj 201014 l Autor Na razie nie mam też czasu. Hełm mam w połowię. Dzisiaj brak czasu, jutro też i zostaje sobota, niedziela, poniedziałek :) Nie lubię wrzucać nie skończonych rzeczy. Czasami są one nieskończone pod względem błędów np. anatomicznych których ja jeszcze nie zauważam :) Ale za to 1 Najmana przetrwałem :D //Edit: Wrzucam :)
Napisano 21 Maj 201014 l Sibu no takich rzeczy tutaj nie robimy, Vega fajny hełm tylko przydało by się więcej ostrych krawędzi, bo wygląda jak z plasteliny keep it up
Napisano 21 Maj 201014 l Fajnie fajnie, jedziecie dalej:D A to mają być jakieś scenki czy czysty model ?
Napisano 21 Maj 201014 l Ja może zrobie podstawkę pod model jeśli wogóle skończe:D.Jakieś kamyki może i 2 żdżbła trawy:D Vega pinchem trochę przejedż i wyrównaj po krawędziach na tych nausznikach. :) Wojownika robisz?
Napisano 21 Maj 201014 l Vega zrób sobie lepiej porządne alfy w shopie i projection masterem je nałóż.
Napisano 21 Maj 201014 l No też bym te wzorki na alfach pojechał,nawet bym się z projection masterem nie bawił tylko na żywca dragrectem pociągnął.Ale najpierw bym powierzchnie i krawędzie trochę wyrównał a wzorki potem:)
Napisano 21 Maj 201014 l Autor Wojownika robisz? No raczej nie inaczej :P Ja może zrobie podstawkę pod model jeśli wogóle skończe:D.Jakieś kamyki może i 2 żdżbła trawy:DTo też planuje :) Ja dodam wbite strzały w ziemię i jakieś tam pierdoły. (oraz model mafidy który leży na ziemi z dzidą w plecach :D ). @Lucek: Ok :) Oczywiście model jeszcze nie skończony, ale publiczność się domagała :) Tarczą powale bo mam fajny pomysł. Edytowane 22 Maj 201014 l przez Vega
Napisano 21 Maj 201014 l No raczej nie inaczej :P Nie,no,o ciałko mi chodziło czy robisz.Że ma być wojownik to wiem:P