Napisano 10 Styczeń 201312 l poprawiłbym szmatki na koniu. Sprawiają wrażenie sztywnego plastikowego odlewu. Nie wiem, może to kwestia perspektywy, ale chyba brakuje mu ogona ;)
Napisano 11 Styczeń 201312 l @odnetniN jak patrzę na garbatego całościowo to podoba mi się, ale popracował bym jeszcze nad detalem wszystkich elementów. Podobnie z konikiem z którego można wyciągnąć jeszcze masę szczegółów.
Napisano 17 Czerwiec 201311 l Autor Yo Ostatnio mialem zajawke na podmalowanie renderow ktorych nie dokończyłem, wiem, wiem ze nic nadzwyczajnego, ale pewnie lepsze niz to co dotychczas wrzucalem xD
Napisano 20 Czerwiec 201311 l Ten żywiołak(Ziemi?Skał?Golem?) prze kozacki, goryl też niczego siobie.
Napisano 2 Styczeń 201411 l Autor Yo jako ze ostatnio bylo wiecej wolnego czasu (świeta) to moglem sobie pozwolic na wrzucene czegos nowego do folio .
Napisano 2 Styczeń 201411 l Najbardziej podobają mi się skrzydła i głowa, można prosić o zbliżenie na głowę ?
Napisano 4 Styczeń 201411 l Skupiasz się na detalach, zmarszczkach, włosach a pod spodem brakuje bryły. Niech ten smok najpierw wygląda dobrze bez łusek, twarz bez zmarszczek itd. Pchasz się w ślepą uliczkę i niepotrzebnie tracisz czas. Uprość sobie najpierw, niski subdivide, proste powierzchnie jak przy rysowaniu. Pooglądaj klasyczne rzeźby, tam wcale nie ma detalu a miażdżą suty;) Nie chę cię dołować, nie jest jakoś totalnie źle, ale może być o wiele lepiej. Powodzenia. Ps. Kamienny golem jest spoko.
Napisano 26 Styczeń 201411 l Autor Kolejny model narazie HP Fullsize Edytowane 26 Styczeń 201411 l przez odnetniN
Napisano 27 Styczeń 201411 l Autor Dzieki, moze uda sie jakis shorcik zrobic z ta postacia, planuje dodac jeszcze troche detalu jakies np. szwy. Palce faktycznie sprawiaja wrazenie jakby byly troche za dlugie, się przytnie się :)