odnetniN Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Napisano 24 Grudzień 2012 Dawno nic nie wrzucilem:) update garbatego:
odnetniN Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Napisano 4 Styczeń 2013 Wip postaci mlodego Link'a z gry The Legend of Zelda.
Igi Napisano 10 Styczeń 2013 Napisano 10 Styczeń 2013 poprawiłbym szmatki na koniu. Sprawiają wrażenie sztywnego plastikowego odlewu. Nie wiem, może to kwestia perspektywy, ale chyba brakuje mu ogona ;)
floo Napisano 11 Styczeń 2013 Napisano 11 Styczeń 2013 @odnetniN jak patrzę na garbatego całościowo to podoba mi się, ale popracował bym jeszcze nad detalem wszystkich elementów. Podobnie z konikiem z którego można wyciągnąć jeszcze masę szczegółów.
odnetniN Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 Yo Ostatnio mialem zajawke na podmalowanie renderow ktorych nie dokończyłem, wiem, wiem ze nic nadzwyczajnego, ale pewnie lepsze niz to co dotychczas wrzucalem xD
Sebazx6r Napisano 18 Czerwiec 2013 Napisano 18 Czerwiec 2013 Mi tam sie podoba. Tzn Goryl słabszy, ale Rock bardzo miły.
Fontana Napisano 20 Czerwiec 2013 Napisano 20 Czerwiec 2013 Ten żywiołak(Ziemi?Skał?Golem?) prze kozacki, goryl też niczego siobie.
odnetniN Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Napisano 2 Styczeń 2014 Yo jako ze ostatnio bylo wiecej wolnego czasu (świeta) to moglem sobie pozwolic na wrzucene czegos nowego do folio .
serratus Napisano 2 Styczeń 2014 Napisano 2 Styczeń 2014 Najbardziej podobają mi się skrzydła i głowa, można prosić o zbliżenie na głowę ?
odnetniN Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Napisano 2 Styczeń 2014 Jasne prosze bardzo :) Uploaded with ImageShack.us
diabelt Napisano 4 Styczeń 2014 Napisano 4 Styczeń 2014 Skupiasz się na detalach, zmarszczkach, włosach a pod spodem brakuje bryły. Niech ten smok najpierw wygląda dobrze bez łusek, twarz bez zmarszczek itd. Pchasz się w ślepą uliczkę i niepotrzebnie tracisz czas. Uprość sobie najpierw, niski subdivide, proste powierzchnie jak przy rysowaniu. Pooglądaj klasyczne rzeźby, tam wcale nie ma detalu a miażdżą suty;) Nie chę cię dołować, nie jest jakoś totalnie źle, ale może być o wiele lepiej. Powodzenia. Ps. Kamienny golem jest spoko.
odnetniN Napisano 26 Styczeń 2014 Autor Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Kolejny model narazie HP Fullsize Edytowane 26 Styczeń 2014 przez odnetniN
odnetniN Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Napisano 27 Styczeń 2014 Dzieki, moze uda sie jakis shorcik zrobic z ta postacia, planuje dodac jeszcze troche detalu jakies np. szwy. Palce faktycznie sprawiaja wrazenie jakby byly troche za dlugie, się przytnie się :)
Rekomendowane odpowiedzi