Vega Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Ładna plansza vega. Kolega się w fotosklepie podszkolil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Heh kopiuj, wklej to chyba każdy potrafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 A superhero reference z comiconu http://www.gameartisans.org/forums/showpost.php?p=148124&postcount=1 A ja sobie zklepuje black cat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 No to zaczyna się robić sexy :] może ktoś Psylocke z x-menów zapoda... będzie gorąco ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Świetny temat. Jak tylko obleje kolosy postaram się coś wrzucić:> będzie FUN! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Skoro taki temat to może i ja coś wrzucę..:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Ja liczę na coś więcej niż tylko głowa dla tego dałem 4,5h :) Ja raczej nie wezmę udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 No ja przejrzę jakże bogate zasoby bohaterów z Marvela, i się może na coś zdecyduję. No w 4.5h można zrobić troszkę więcej, ale nie wiem jak mi to wyjdzie z uwagi na poziom jaki sobą prezentuję. Na koniec jeszcze powodzenia wszystkim życzę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 mundial what ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Klicor Mundial!! Pilka nozna :) Nie mow, ze nie wiesz, ze 30% Polakow wierzy, że polska reprezentacja w piłkę nożną może odegrać ważna rolę na mundialu w RPA. 3 procent zaś jest przekonanych, że wrócimy stamtąd ze złotym medalem. http://wyborcza.pl/1,75968,8012313,30_proc__wierzy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 I wtedy nastała taka niezreczna cisza :) Panowie do dzieła bo odlacza wam TV :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Klicor Mundial!! Pilka nozna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ja gram w inną grę...sesja się nazywa...i sporo czerwonych kartek leci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 wszyscy chyba mundial cisną heheeh Ja mam mundial akurat głęboko w poważaniu:) Poprostu nie widzę się w tym temacie, i tak wygra osoba, która anatomie ogarnie najlepiej. Poza tym pierwszy raz rozumiem, że.... można nie mieć czasu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ja coś wypocę w weekend. Mam kilka pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Może też się pokuszę tylko, że nie wiem czy dam radę :) Zależy czy będę miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Naprawdę kiepski moment na tak dobry temat :( Xaoc - podobno nie o wygraną idzie...ja wiem że ta góra pieniędzy i kobiety kuszą ale chodzi o zabawę i upgrade skilla. Może właśnie dobry temat by w anatomii się podszkolić ? dont you think ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NASTRASH Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ok to ja zaklepuje tego pana :D , na razie jakieś 3h dłubania. Transpose robiony na szybko i chyba trochę przez niego się proporcje rozjechały. W T-pose wygląda w miarę normalnie a tu coś mi nie pasuje. Dłonie i stopy nawet nie ruszone, nogi w zasadzie tez ... ehh malo tego czasu :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 tak na pierwszy rzut oka to ma głowę za małą albo resztę za dużą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NASTRASH Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 @Tazio: Fakt, pewnie jedno i drugie, wczoraj już nie bylem w stanie stwierdzić co jest nie tak. Powiększyłem trochę głowę i ogólnie pozmieniałem proporcje już po transpose. Niestety już czasu nie starczyło żeby poszaleć :(. Temat kozacki, w sam raz na rozgrzewkę przed nadchodzącym comicon'em :D , mam nadzieje ze teraz się posypią pracki :rolleyes:. Enjoy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Ja biorę udział i zabieram się od jutra za Black Widow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 dobra to ja zamawiam tego gościa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Wrzucam mojego zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Ja się wziąłem za Polaris, ale nie wiem czy nie porwałem się z motyką na słońce, bo jakoś ciężko mi to idzie. Jeżeli uda mi się wycisnąć z tego coś co będzie w ogóle nadawało się do tego aby wystawić to na światło dzienne to wrzucę, ale nic nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 No ja mam remont to nie zdaze juz z sculptem, zobaczymy. Gambit cos mi sie spodobal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 ta bitwa bedzie jeszcze trwala czy dzisiaj sie juz konczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Dobrze wiedzieć bo mi w sumie jeszcze pół godziny zostało, po jak zwykle pierdyknąłem sie z czasem i myślałem że są 4 godziny tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Jasne ze do piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Przepraszam, że zawalam termin, ale dziś to nie dam rady wrzucić nic. Kumpel urodziny miał i dziś nie dałem rady nic zrobić, jutro mam cały dzień wolny, to może coś poza konkursem wrzucę, tak dla sportu i treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Dajcie dluzej bo tez sie nie wyrabiam. Ze 3 dni jeszcze przyajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 O ile dobrze pamietam to Kirian wygrał poprzednia edycje. Jeżeli pisze, ze do piątku to do piątku :) może wtedy tez się zalapie :) Piatek 24:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Finisz odmnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Super, to ja swojemu przez pół godzinki trochę buty podrasuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Oooo, jak do piątku to dam radę skończyć tego gluta co go zacząłem, może świata to nim nie zawojuje, ale to nic. Morte ładnie Ci wyszło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 I co wrzuca ktoś coś jeszcze? Ja na moj nie miałem juz czasu zeby dokonczyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Nooo ja tez. Ale przynajmniej nowego basemesha sie dorobilem :). Za duzo wszystkiego w tym okresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Ja się przyznaje że mnie temat przerósł, a raczej to co sobie wymyśliłem żeby zrobić. Nie dam rady tego dorobić do takiego stopnia żeby się nadawało do czegokolwiek, coś mi nie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Heh morte za te stopy i dłonie to ktoś ci powinien skórę przetrzepac:) popraw to jeszcze bo model ma charakter, nie ma co go marnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 phew, ino model. Nie ma co sie rozczulac, beda nastepne. A co teraz? ktos cos wrzuca jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 I co ten speedsculpt umarł drogą naturalnej selekcji. Jak tak to dawać słodkie maleństwo i jedziemy dalej. Bo to tak wisi i nie wiadomo co z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Siedzi mi to na sumieniu, gdzies tak od wtorku przyszlego tygodnia już będzie czas zeby przysiasc do bitwy, czekam na nastepny temat :). A szkoda bo ten naprawde fajny był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Ok, w takim razie robić sondę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Rob, rob, kto wygra wiadomo to niech sie zastanawia nad jakims fajnym tematem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi