Napisano 8 Czerwiec 201014 l A superhero reference z comiconu http://www.gameartisans.org/forums/showpost.php?p=148124&postcount=1 A ja sobie zklepuje black cat:)
Napisano 8 Czerwiec 201014 l No to zaczyna się robić sexy :] może ktoś Psylocke z x-menów zapoda... będzie gorąco ;)
Napisano 8 Czerwiec 201014 l Świetny temat. Jak tylko obleje kolosy postaram się coś wrzucić:> będzie FUN! :D
Napisano 8 Czerwiec 201014 l Autor Ja liczę na coś więcej niż tylko głowa dla tego dałem 4,5h :) Ja raczej nie wezmę udziału.
Napisano 9 Czerwiec 201014 l No ja przejrzę jakże bogate zasoby bohaterów z Marvela, i się może na coś zdecyduję. No w 4.5h można zrobić troszkę więcej, ale nie wiem jak mi to wyjdzie z uwagi na poziom jaki sobą prezentuję. Na koniec jeszcze powodzenia wszystkim życzę. ;)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Klicor Mundial!! Pilka nozna :) Nie mow, ze nie wiesz, ze 30% Polakow wierzy, że polska reprezentacja w piłkę nożną może odegrać ważna rolę na mundialu w RPA. 3 procent zaś jest przekonanych, że wrócimy stamtąd ze złotym medalem. http://wyborcza.pl/1,75968,8012313,30_proc__wierzy.html
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Autor I wtedy nastała taka niezreczna cisza :) Panowie do dzieła bo odlacza wam TV :P
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Ja gram w inną grę...sesja się nazywa...i sporo czerwonych kartek leci ;p
Napisano 15 Czerwiec 201014 l wszyscy chyba mundial cisną heheeh Ja mam mundial akurat głęboko w poważaniu:) Poprostu nie widzę się w tym temacie, i tak wygra osoba, która anatomie ogarnie najlepiej. Poza tym pierwszy raz rozumiem, że.... można nie mieć czasu:P
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Autor Może też się pokuszę tylko, że nie wiem czy dam radę :) Zależy czy będę miał czas.
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Naprawdę kiepski moment na tak dobry temat :( Xaoc - podobno nie o wygraną idzie...ja wiem że ta góra pieniędzy i kobiety kuszą ale chodzi o zabawę i upgrade skilla. Może właśnie dobry temat by w anatomii się podszkolić ? dont you think ?
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Ok to ja zaklepuje tego pana :D , na razie jakieś 3h dłubania. Transpose robiony na szybko i chyba trochę przez niego się proporcje rozjechały. W T-pose wygląda w miarę normalnie a tu coś mi nie pasuje. Dłonie i stopy nawet nie ruszone, nogi w zasadzie tez ... ehh malo tego czasu :( .
Napisano 16 Czerwiec 201014 l @Tazio: Fakt, pewnie jedno i drugie, wczoraj już nie bylem w stanie stwierdzić co jest nie tak. Powiększyłem trochę głowę i ogólnie pozmieniałem proporcje już po transpose. Niestety już czasu nie starczyło żeby poszaleć :(. Temat kozacki, w sam raz na rozgrzewkę przed nadchodzącym comicon'em :D , mam nadzieje ze teraz się posypią pracki :rolleyes:. Enjoy:
Napisano 20 Czerwiec 201014 l Ja się wziąłem za Polaris, ale nie wiem czy nie porwałem się z motyką na słońce, bo jakoś ciężko mi to idzie. Jeżeli uda mi się wycisnąć z tego coś co będzie w ogóle nadawało się do tego aby wystawić to na światło dzienne to wrzucę, ale nic nie obiecuję.
Napisano 21 Czerwiec 201014 l No ja mam remont to nie zdaze juz z sculptem, zobaczymy. Gambit cos mi sie spodobal.
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Dobrze wiedzieć bo mi w sumie jeszcze pół godziny zostało, po jak zwykle pierdyknąłem sie z czasem i myślałem że są 4 godziny tylko
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Przepraszam, że zawalam termin, ale dziś to nie dam rady wrzucić nic. Kumpel urodziny miał i dziś nie dałem rady nic zrobić, jutro mam cały dzień wolny, to może coś poza konkursem wrzucę, tak dla sportu i treningu.
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Autor O ile dobrze pamietam to Kirian wygrał poprzednia edycje. Jeżeli pisze, ze do piątku to do piątku :) może wtedy tez się zalapie :) Piatek 24:00.
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Oooo, jak do piątku to dam radę skończyć tego gluta co go zacząłem, może świata to nim nie zawojuje, ale to nic. Morte ładnie Ci wyszło :]
Napisano 25 Czerwiec 201014 l I co wrzuca ktoś coś jeszcze? Ja na moj nie miałem juz czasu zeby dokonczyc .
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Nooo ja tez. Ale przynajmniej nowego basemesha sie dorobilem :). Za duzo wszystkiego w tym okresie.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Ja się przyznaje że mnie temat przerósł, a raczej to co sobie wymyśliłem żeby zrobić. Nie dam rady tego dorobić do takiego stopnia żeby się nadawało do czegokolwiek, coś mi nie poszło.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Heh morte za te stopy i dłonie to ktoś ci powinien skórę przetrzepac:) popraw to jeszcze bo model ma charakter, nie ma co go marnować.
Napisano 27 Czerwiec 201014 l phew, ino model. Nie ma co sie rozczulac, beda nastepne. A co teraz? ktos cos wrzuca jeszcze?
Napisano 27 Czerwiec 201014 l I co ten speedsculpt umarł drogą naturalnej selekcji. Jak tak to dawać słodkie maleństwo i jedziemy dalej. Bo to tak wisi i nie wiadomo co z tym zrobić.
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Siedzi mi to na sumieniu, gdzies tak od wtorku przyszlego tygodnia już będzie czas zeby przysiasc do bitwy, czekam na nastepny temat :). A szkoda bo ten naprawde fajny był.
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Rob, rob, kto wygra wiadomo to niech sie zastanawia nad jakims fajnym tematem. :)