Napisano 22 Czerwiec 201014 l Ostatnia praca wykonana w Blenderze . Waleczny niczegoniebojący się Rycerz. Dymki i ostateczny retusz w Fotoszopie. Oceńcie proszę i komentujcie. [ATTACH]72715[/ATTACH]
Napisano 22 Czerwiec 201014 l Jak dla mnie rewelacja, bardzo lubię Twoje prace, świetnie operujesz światłem, modele i tekstury są zawsze na najwyższym poziomie. Masz swój styl, wyobraźnię, co wbrew pozorom wydaje mi się towarem deficytowym w światku 3d. Łyżeczka dziegdziu - nie najlepsze rozmycie pelerynki i raczej nieciekawe podłoże. Pomimo to - 5*! Fronta koledze!
Napisano 22 Czerwiec 201014 l Świetne, naprawdę bardzo mi się podoba - zarówno pomysł jak i wykonanie. *****
Napisano 22 Czerwiec 201014 l Autor Dzięki za komentarze, wrzucam jeszcze link do większego obrazka. Wiem ze jeszcze można nad takimi obrazkami posiedzieć i dopracować ale trochę traktuje takie prace (w wolnym czasie) jako wizualizacje pomysłu i nie bardzo martwię się o dopracowanie wszystkich detali. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e4e16332f96ff940.html
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Super praca.Podoba mi się. Nie wiem czy język nie prezentowałby się lepiej gdyby był mokry. Próbowałeś taką opcję? Pozdrawiam.
Napisano 23 Czerwiec 201014 l swietne! ;) teksturka podeszwy chyba troszke odstaje od reszty;) 5* pozdrawiam
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Za pomysł piąteczka, za wykonanie - trója. Kadr ok, ale rycerz ma totalnie skopaną anatomię, jedna wielka niedoróbka. Shadery spowrotem na warsztat, do dopracowania. Może jakiś ambient byś wypalił, jakieś normalki dodał...? Warto rycerza zintegrować ze sceną, a nie zamarkować niedoróbki backgroundem w PS. Do pięciu gwiazdek temu bardzo daleko niestety, ale jak nad tym jeszcze posiedzisz, to zawsze możesz to nadrobić.
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Ja tu totalnie skopanej anatomii nie widzę :) Że głowa za duża? przecież to taka stylizacja :) Imho całkiem spoko obrazek :)
Napisano 24 Czerwiec 201014 l W końcu coś co nie jest wizką, samochodem ani samolotem. Dobry klimat. Bardzo, bardzo mi się to cacko podoba.
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Super, bardzo Mi się podoba. Zawsze ktoś wpadnie na ciekawy pomysł jak już niby wszystko się widziało.
Napisano 1 Lipiec 201014 l Mnie się bardzo podoba. daję ***** Dajże większą rozdziałkę:) Edytowane 1 Lipiec 201014 l przez Lucek
Napisano 2 Lipiec 201014 l ale rycerz ma totalnie skopaną anatomię dobijaja mnie takie opinie ... Tomala dobrze pisze