Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnia praca wykonana w Blenderze . Waleczny niczegoniebojący się Rycerz. Dymki i ostateczny retusz w Fotoszopie. Oceńcie proszę i komentujcie.

[ATTACH]72715[/ATTACH]

a6f66a92ad1f52e0.htmla6f66a92ad1f52e0.html

a6f66a92ad1f52e0.html

a6f66a92ad1f52e0.html

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie rewelacja, bardzo lubię Twoje prace, świetnie operujesz światłem, modele i tekstury są zawsze na najwyższym poziomie. Masz swój styl, wyobraźnię, co wbrew pozorom wydaje mi się towarem deficytowym w światku 3d. Łyżeczka dziegdziu - nie najlepsze rozmycie pelerynki i raczej nieciekawe podłoże. Pomimo to - 5*! Fronta koledze!

Napisano

Za pomysł piąteczka, za wykonanie - trója. Kadr ok, ale rycerz ma totalnie skopaną anatomię, jedna wielka niedoróbka. Shadery spowrotem na warsztat, do dopracowania. Może jakiś ambient byś wypalił, jakieś normalki dodał...? Warto rycerza zintegrować ze sceną, a nie zamarkować niedoróbki backgroundem w PS.

Do pięciu gwiazdek temu bardzo daleko niestety, ale jak nad tym jeszcze posiedzisz, to zawsze możesz to nadrobić.

Napisano

Super, bardzo Mi się podoba. Zawsze ktoś wpadnie na ciekawy pomysł jak już niby wszystko się widziało.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności