Arsan Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Ostatnia praca wykonana w Blenderze . Waleczny niczegoniebojący się Rycerz. Dymki i ostateczny retusz w Fotoszopie. Oceńcie proszę i komentujcie. [ATTACH]72715[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Jak dla mnie rewelacja, bardzo lubię Twoje prace, świetnie operujesz światłem, modele i tekstury są zawsze na najwyższym poziomie. Masz swój styl, wyobraźnię, co wbrew pozorom wydaje mi się towarem deficytowym w światku 3d. Łyżeczka dziegdziu - nie najlepsze rozmycie pelerynki i raczej nieciekawe podłoże. Pomimo to - 5*! Fronta koledze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 a moze jaksi wiekszy rende , bo malo co widac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Świetne, naprawdę bardzo mi się podoba - zarówno pomysł jak i wykonanie. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Dzięki za komentarze, wrzucam jeszcze link do większego obrazka. Wiem ze jeszcze można nad takimi obrazkami posiedzieć i dopracować ale trochę traktuje takie prace (w wolnym czasie) jako wizualizacje pomysłu i nie bardzo martwię się o dopracowanie wszystkich detali. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e4e16332f96ff940.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Super praca.Podoba mi się. Nie wiem czy język nie prezentowałby się lepiej gdyby był mokry. Próbowałeś taką opcję? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 swietne! ;) teksturka podeszwy chyba troszke odstaje od reszty;) 5* pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Za pomysł piąteczka, za wykonanie - trója. Kadr ok, ale rycerz ma totalnie skopaną anatomię, jedna wielka niedoróbka. Shadery spowrotem na warsztat, do dopracowania. Może jakiś ambient byś wypalił, jakieś normalki dodał...? Warto rycerza zintegrować ze sceną, a nie zamarkować niedoróbki backgroundem w PS. Do pięciu gwiazdek temu bardzo daleko niestety, ale jak nad tym jeszcze posiedzisz, to zawsze możesz to nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Ja tu totalnie skopanej anatomii nie widzę :) Że głowa za duża? przecież to taka stylizacja :) Imho całkiem spoko obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 wypas, oby więcej takich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 W końcu coś co nie jest wizką, samochodem ani samolotem. Dobry klimat. Bardzo, bardzo mi się to cacko podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Super, bardzo Mi się podoba. Zawsze ktoś wpadnie na ciekawy pomysł jak już niby wszystko się widziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 (edytowane) Mnie się bardzo podoba. daję ***** Dajże większą rozdziałkę:) Edytowane 1 Lipiec 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 ale rycerz ma totalnie skopaną anatomię dobijaja mnie takie opinie ... Tomala dobrze pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi