adek Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Na łamach serwisu CGSociety pojawił się artykuł prezentujący kulisy produkcji filmu Shrek Forever After. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1254 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Jakoś nie czekam na tą kolejną część Shreka, raczej bym się ucieszył z części Shrek:The END, ile można to ciągnąć,ludzie od matrixa przynajmniej mieli umiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauke1985 Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 popieram, mnie nigdy shrek do gustu nie przypadł ani jedna czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffez Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 gust jest jak d*** o tym się nie gada i nie dyskutuje :p każdy ma swój i tyle, jeden lubi shreka a jeden nie. ja akurat lubię shreka ale też nie czekam specjalnie na następną część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Argh, jedynka była genialna, dwójka nieco irytująca, trójka porażka. Dobrze że nie oglądałem tego ^^ no ale gust gustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 A mi sie kazda czesc podoba i chetnie obejrze kolejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 bo Ty lubisz brzydkie filmy ;) szkoda, ze dali shrekowi takie obfite rzęsy - na plakatach wyglada jak brzydka drag queen przebrana za Fionę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Hehe - link do makingofa , a watek o tym komu sie shrek podoba a komu nie. Heheheheheh. Ktos w ogole przeczytal tego makingofa? t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 nie, bo po co, userzy wszystko wiedzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 No, wystarczył making of Shreka 1, 2, 3.. Można się znudzić i pomysleć, że 4 to kolejny numer.. Tego samego.. Obejrzałem to co było w linku i jak dla mnie - nic ciekawego nie znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi