Napisano 25 Czerwiec 201014 l Na łamach serwisu CGSociety pojawił się artykuł prezentujący kulisy produkcji filmu Shrek Forever After. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1254
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Jakoś nie czekam na tą kolejną część Shreka, raczej bym się ucieszył z części Shrek:The END, ile można to ciągnąć,ludzie od matrixa przynajmniej mieli umiar.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l gust jest jak d*** o tym się nie gada i nie dyskutuje :p każdy ma swój i tyle, jeden lubi shreka a jeden nie. ja akurat lubię shreka ale też nie czekam specjalnie na następną część.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Argh, jedynka była genialna, dwójka nieco irytująca, trójka porażka. Dobrze że nie oglądałem tego ^^ no ale gust gustem
Napisano 26 Czerwiec 201014 l bo Ty lubisz brzydkie filmy ;) szkoda, ze dali shrekowi takie obfite rzęsy - na plakatach wyglada jak brzydka drag queen przebrana za Fionę.
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Hehe - link do makingofa , a watek o tym komu sie shrek podoba a komu nie. Heheheheheh. Ktos w ogole przeczytal tego makingofa? t.
Napisano 28 Czerwiec 201014 l No, wystarczył making of Shreka 1, 2, 3.. Można się znudzić i pomysleć, że 4 to kolejny numer.. Tego samego.. Obejrzałem to co było w linku i jak dla mnie - nic ciekawego nie znalazłem :)