gientekwl Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 (edytowane) Witam, przedstawiam ukończony model swojego fona. Aktualnie cały czas męczę się nad studiem, czekam na różne sugestie z Waszej strony. Cheers ;) Edytowane 30 Lipiec 2010 przez gientekwl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Nie znam sie na technicznych wyznacznikach przedstawiania produktu. Ale jako obrazek bardzo mi sie podoba. jest bardzo miekkie i plastyczme czyli mile dla oka, fajne, bardzo fajne: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajrus Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 niechce się mądrować al na obrazku występuje paradoks teleon zakończony jest profilem półkolistym a stoi pionowo :) może lepiej by ustawić go na bocznej krawędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 oprzyj o jakiś stojaczek ten stojący telefon, faktycznie będzie to naturalnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 (edytowane) właśnie nad tym myślałem... ale generalnie napisałem, że test studia ;) Tutaj test z podłożem bo chrom wychodził fatalnie: Edytowane 1 Lipiec 2010 przez gientekwl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 o moj telefon:D material ten bardzo srebrzysty na koncu telefonu w realu nie jest lustrem jak na renderze, musisz nad nim posiedziec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Spróbuj beton a nie taką spęklinę może :) Nie zły model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 model jest dobry :) troche prezencja na tym tle nie podchodzi, z tym podłożem to raczej nie studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 odel jak już wszyscy napisali jest git, co do studia to proponuję Ci coś w tym stylu: pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 Dzięki wszystkim za komentarze ;) Postaram się wrzucać progress na bierząco, myślę, że wrzucę coś w tygodniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Siema! Międzyczasie wymodelowałem podstawkę pod telefon, postaram się całą scenę skleić w całość ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2010 jeszcze siedzę w studio, wiele do poprawy... ale wrzucam ;) Cheers ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 dziwne są te podstawki do telefonu na dole, ponieważ są*pod kątem, prawdopodobnie porysowałyby telefon :) Jeszcze jakieś gąbeczki mógłbyś dodać, aby równiesz trzymania z boku nie niszczyły tel... wery najs po za tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 dobry modeling i całkiem fajne materiałki v-ray ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2010 zawsze oddany mentalowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 witam wygląda fajowo zmienił bym tylko ułożenie, na pierwszym planie telefon z frontu a na drugim z tyłu... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 no właśnie ta II strona bardziej mi się podoba :P Jeszcze kombinuje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Bo więcej pracy w nią włożyłeś i bardziej Ci się podoba, jednak uważam że większość woli patrzeć na fajne świecące Menu niż na aparat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 dalej jadę... pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 cos za duzy ten blur, daje zludzenie nawet jakby oczy sie zalzawily.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 może i masz racje, ale chciałem podkreślić bok fona. Może ktoś inny sie jeszcze wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 no to może ja, weź nie kombinuj już z tym studiem bo wg mnie cały czas gorsze Ci wychodzą, chyba zbyt dużo kombinujesz ... postaw telefon pionem i zrób render, a potem drugi tyłu i git no takie moje zdanie... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Telefon super, podstawka moim zdaniem psuje efekt. Jakiś czas temu sam go robiłem, oto mój efekt finalny: http://www.digart.pl/zoom/4867012/LG_KU990.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 kolejna aktualizacja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 ładne studio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 cały czas kombinuje z dispem, ale wywala mi render'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 mental, vryj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 cały czas mental ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 no bo mental nie lubi displace :P ale jak dla mnie wygląda dobrze i disp nie jest za bardzo potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 kolejna aktualizacyjka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Bardzo fajne. Też uważam że nic więcej nie trzeba zmieniać. Tylko ten odblask na telefonie dziwnie wygląda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 zrobisz różne wersje kolorystyczne ? ;) Tak obok siebie albo tworzące jakieś koło. Mógłbyś całkiem ciekawy efekt uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi