Napisano 1 Lipiec 201014 l Witam, przedstawiam ukończony model swojego fona. Aktualnie cały czas męczę się nad studiem, czekam na różne sugestie z Waszej strony. Cheers ;) Edytowane 30 Lipiec 201014 l przez gientekwl
Napisano 1 Lipiec 201014 l Nie znam sie na technicznych wyznacznikach przedstawiania produktu. Ale jako obrazek bardzo mi sie podoba. jest bardzo miekkie i plastyczme czyli mile dla oka, fajne, bardzo fajne: ]
Napisano 1 Lipiec 201014 l niechce się mądrować al na obrazku występuje paradoks teleon zakończony jest profilem półkolistym a stoi pionowo :) może lepiej by ustawić go na bocznej krawędzi?
Napisano 1 Lipiec 201014 l oprzyj o jakiś stojaczek ten stojący telefon, faktycznie będzie to naturalnie wyglądać
Napisano 1 Lipiec 201014 l Autor właśnie nad tym myślałem... ale generalnie napisałem, że test studia ;) Tutaj test z podłożem bo chrom wychodził fatalnie: Edytowane 1 Lipiec 201014 l przez gientekwl
Napisano 1 Lipiec 201014 l o moj telefon:D material ten bardzo srebrzysty na koncu telefonu w realu nie jest lustrem jak na renderze, musisz nad nim posiedziec....
Napisano 3 Lipiec 201014 l model jest dobry :) troche prezencja na tym tle nie podchodzi, z tym podłożem to raczej nie studio?
Napisano 3 Lipiec 201014 l odel jak już wszyscy napisali jest git, co do studia to proponuję Ci coś w tym stylu: pozdr.
Napisano 3 Lipiec 201014 l Autor Dzięki wszystkim za komentarze ;) Postaram się wrzucać progress na bierząco, myślę, że wrzucę coś w tygodniu ;)
Napisano 6 Lipiec 201014 l Autor Siema! Międzyczasie wymodelowałem podstawkę pod telefon, postaram się całą scenę skleić w całość ;) Pozdro.
Napisano 15 Lipiec 201014 l Autor jeszcze siedzę w studio, wiele do poprawy... ale wrzucam ;) Cheers ;P
Napisano 15 Lipiec 201014 l dziwne są te podstawki do telefonu na dole, ponieważ są*pod kątem, prawdopodobnie porysowałyby telefon :) Jeszcze jakieś gąbeczki mógłbyś dodać, aby równiesz trzymania z boku nie niszczyły tel... wery najs po za tym :)
Napisano 18 Lipiec 201014 l witam wygląda fajowo zmienił bym tylko ułożenie, na pierwszym planie telefon z frontu a na drugim z tyłu... pozdro.
Napisano 18 Lipiec 201014 l Autor no właśnie ta II strona bardziej mi się podoba :P Jeszcze kombinuje... ;)
Napisano 18 Lipiec 201014 l Bo więcej pracy w nią włożyłeś i bardziej Ci się podoba, jednak uważam że większość woli patrzeć na fajne świecące Menu niż na aparat ;)
Napisano 18 Lipiec 201014 l Autor może i masz racje, ale chciałem podkreślić bok fona. Może ktoś inny sie jeszcze wypowiedzieć ?
Napisano 18 Lipiec 201014 l no to może ja, weź nie kombinuj już z tym studiem bo wg mnie cały czas gorsze Ci wychodzą, chyba zbyt dużo kombinujesz ... postaw telefon pionem i zrób render, a potem drugi tyłu i git no takie moje zdanie... pozdr.
Napisano 23 Lipiec 201014 l Telefon super, podstawka moim zdaniem psuje efekt. Jakiś czas temu sam go robiłem, oto mój efekt finalny: http://www.digart.pl/zoom/4867012/LG_KU990.html
Napisano 30 Lipiec 201014 l no bo mental nie lubi displace :P ale jak dla mnie wygląda dobrze i disp nie jest za bardzo potrzebny
Napisano 31 Lipiec 201014 l Bardzo fajne. Też uważam że nic więcej nie trzeba zmieniać. Tylko ten odblask na telefonie dziwnie wygląda. ;)
Napisano 2 Sierpień 201014 l zrobisz różne wersje kolorystyczne ? ;) Tak obok siebie albo tworzące jakieś koło. Mógłbyś całkiem ciekawy efekt uzyskać.