Plugawiciel Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 (edytowane) dr. Neo Cortex z Crash Bandicoot ahhh... mialem poprawic N na czole.. (leń ze mnie) to byla moja pierwsza bitwa ,fajna sprawa, w nastepnej tez wezme udzial pozdro Edytowane 14 Sierpień 2010 przez Plugawiciel
Kruku Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Z tym ZB to robisz sobie trochę niepotrzebną pracę ale jak chcesz ;]
ultrakaka Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Wypali sobie AO... chociaż na 256 texie nie wiem czy nie lepiej podmalować po prostu ale spoko wygląda.
Plugawiciel Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 oj ... na kacu,ciężka myszka strasznie ,ale jakos idzie . W limicie zmiescilem sie idealnie,wrzucam scren z maxa i orginal dla porownania chyba szczeke musze mu przesunac do przodu i popracowac nad gorna czescia glowy
ledyr Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 buty mu popraw, na refce widac mu troche nogi pod kolanem a u ciebie odrazu jest but i to w dodatku taki lagodny kąt. mozesz usunac edga z gornej czesci stopu i troche mozna usunac z twarzy no i ucho mozesz zrobic na jednym poligonie i wydaje mi sie ze to nie szczeke trzeba do przodu przesunac tylko dolna warge powieklszyc znacznie a w zasadzie to ja wymodelowac :D
Plugawiciel Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 obciolem troche tri na butach ucho zostawie tak jak jest teraz , na 256 teksturze szkola miesca na dodatkowy kwadrat z alpha
ledyr Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 troche miejsca zostalo pustego (conajmniej 1/4 ). moze warto byloby troche zdeformowac uv i zrobic z nich bardziej kwadratowe ksztalty?
n-pigeon Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 Mieciesz! Uwielbiam Crasha ^^ jak byłem mały to namiętnie w to pykałem.
n-pigeon Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 Mieciesz! Uwielbiam Crasha ^^ jak byłem mały to namiętnie w to pykałem.
Plugawiciel Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 troche miejsca zostalo pustego (conajmniej 1/4 ). moze warto byloby troche zdeformowac uv i zrobic z nich bardziej kwadratowe ksztalty? ostatnio duzo siedze przy texach 256x256 -wydaje mi sei ze powino byc ok ,wrazie czego poprawie n-pigeon - crash to psychiczna gra , kiedys przed laty cale wakacje spedzilismy przy crash team reacing :D
Plugawiciel Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 troche miejsca zostalo pustego (conajmniej 1/4 ). moze warto byloby troche zdeformowac uv i zrobic z nich bardziej kwadratowe ksztalty? ostatnio duzo siedze przy texach 256x256 -wydaje mi sei ze powino byc ok ,wrazie czego poprawie n-pigeon - crash to psychiczna gra , kiedys przed laty cale wakacje spedzilismy przy crash team reacing :D
odnetniN Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Crash Team Racing z PSX'a ? no swietna gra, pamietam jak przy tym nocki sie zarywalo( zaje### gierka ) pzdr i powodzenia
odnetniN Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Crash Team Racing z PSX'a ? no swietna gra, pamietam jak przy tym nocki sie zarywalo( zaje### gierka ) pzdr i powodzenia
n-pigeon Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Crash team reacing! Byłem tego mistrzem w naszym osiedlowym salonie gier :D przy pojedynkach nikt nie mógł mnie pokonać :D ze wszystkich gier z serii to moja ulubiona!
n-pigeon Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Crash team reacing! Byłem tego mistrzem w naszym osiedlowym salonie gier :D przy pojedynkach nikt nie mógł mnie pokonać :D ze wszystkich gier z serii to moja ulubiona!
Plugawiciel Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Napisano 26 Lipiec 2010 no właśnie , z tad mój sentymet do cortexa :) dzisiaj wrzucę texturke
Plugawiciel Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Napisano 26 Lipiec 2010 no właśnie , z tad mój sentymet do cortexa :) dzisiaj wrzucę texturke
Plugawiciel Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Napisano 26 Lipiec 2010 nie wiem czy dawac jako skonczony, to N na glowie zormyte troch, wlosy na glowie mogbym dopracowac, i broda terz jakas nie taka.. co myslecie ?
Bruneq Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 wywal tego jednego loopa z tlowia i wrzuc na glowe, zmiescisz sie w limicie, nie popsujesz UV a bedize znacznie lepiej wygladalo. CHodzi mi o tego chamfera, zeby bardziej go zaokraglic
n-pigeon Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Mamy dużo czasu, więc lepiej się nie spiesz, jeśli coś ci nie pasuje to popraw Dr. Neo jak oryginał :) aż by się chciało wysłać w jego kierunku rakietkę :D
odnetniN Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Bruneq dobrze prawi :) wyszlo naprawde przyzwoicie, zobaczymy co reszta pokaze narazie moj faworyt ;]
Plugawiciel Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Napisano 28 Lipiec 2010 w weekend znajde trohe czasu to poprawie to mapowanie na czole , dzieki za rade odnosnie czubka glowy , raczej to porawei jesli limit pozwoli:) acha , ostatni obrazek to screny w viweportu - jakos mam opory do roznych model viwerow :/ moze polecicie mi jaksi darmowy ?
F/X Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Modelik swietny. Np. XNormal: http://www.xnormal.net/1.aspx Polecilbym Marmoseta, ale wlasnie zobaczylem ze niedawno zdazyl przejsc na komerche. :/
n-pigeon Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 To nowa wersja Marmosety będzie komercyjna stara zdaje się będzie dalej darmowa a w zupełności wystarczy http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=61346 ;) Zawsze pozostaje Blender, ale w nim nie da się ustawić by wyświetlał polygony dwustronne xD (przynajmniej na razie)
Plugawiciel Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Napisano 29 Lipiec 2010 dzieki! dzisiaj wieczorem wyprubuje te programy
freeqstyler Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 awsze pozostaje Blender, ale w nim nie da się ustawić by wyświetlał polygony dwustronne xD a zaznaczenie ścianek w edit mode, Ctrl+F -> Face Mode Set -> Twoside to co niby jest? :P
n-pigeon Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 Tak jak powiedział Morte, tak samo (na razie) nie ma bevela i parę razy musiałem przeskoczyć do 2.49b :
Kuba Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Fajna postać. N-ka trochę za bardzo rozmazana jak na tak wyeksponowane miejsce, może pomyśl nad wrzuceniem jej na plane'a jak zrobiłeś z grzywą :)
Rekomendowane odpowiedzi