Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

dr. Neo Cortex z Crash Bandicoot

neocortex.jpg

ahhh... mialem poprawic N na czole.. (leń ze mnie)

to byla moja pierwsza bitwa ,fajna sprawa, w nastepnej tez wezme udzial

pozdro

Edytowane przez Plugawiciel
  • Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oj ... na kacu,ciężka myszka strasznie ,ale jakos idzie .

W limicie zmiescilem sie idealnie,wrzucam scren z maxa i orginal dla porownania

1130068955_ngenCortex.jpg

wip01.jpg

chyba szczeke musze mu przesunac do przodu i popracowac nad gorna czescia glowy

Napisano

buty mu popraw, na refce widac mu troche nogi pod kolanem a u ciebie odrazu jest but i to w dodatku taki lagodny kąt.

mozesz usunac edga z gornej czesci stopu i troche mozna usunac z twarzy no i ucho mozesz zrobic na jednym poligonie

i wydaje mi sie ze to nie szczeke trzeba do przodu przesunac tylko dolna warge powieklszyc znacznie a w zasadzie to ja wymodelowac :D

Napisano

troche miejsca zostalo pustego (conajmniej 1/4 ). moze warto byloby troche zdeformowac uv i zrobic z nich bardziej kwadratowe ksztalty?

Napisano
troche miejsca zostalo pustego (conajmniej 1/4 ). moze warto byloby troche zdeformowac uv i zrobic z nich bardziej kwadratowe ksztalty?

ostatnio duzo siedze przy texach 256x256 -wydaje mi sei ze powino byc ok ,wrazie czego poprawie

n-pigeon - crash to psychiczna gra , kiedys przed laty cale wakacje spedzilismy przy crash team reacing :D

Napisano

ostatnio duzo siedze przy texach 256x256 -wydaje mi sei ze powino byc ok ,wrazie czego poprawie

n-pigeon - crash to psychiczna gra , kiedys przed laty cale wakacje spedzilismy przy crash team reacing :D

Napisano

Crash team reacing! Byłem tego mistrzem w naszym osiedlowym salonie gier :D przy pojedynkach nikt nie mógł mnie pokonać :D ze wszystkich gier z serii to moja ulubiona!

Napisano

Crash team reacing! Byłem tego mistrzem w naszym osiedlowym salonie gier :D przy pojedynkach nikt nie mógł mnie pokonać :D ze wszystkich gier z serii to moja ulubiona!

Napisano

wywal tego jednego loopa z tlowia i wrzuc na glowe, zmiescisz sie w limicie, nie popsujesz UV a bedize znacznie lepiej wygladalo. CHodzi mi o tego chamfera, zeby bardziej go zaokraglic

Napisano

Mamy dużo czasu, więc lepiej się nie spiesz, jeśli coś ci nie pasuje to popraw

Dr. Neo jak oryginał :) aż by się chciało wysłać w jego kierunku rakietkę :D

Napisano

w weekend znajde trohe czasu to poprawie to mapowanie na czole , dzieki za rade odnosnie czubka glowy , raczej to porawei jesli limit pozwoli:)

acha , ostatni obrazek to screny w viweportu - jakos mam opory do roznych model viwerow :/ moze polecicie mi jaksi darmowy ?

Napisano
awsze pozostaje Blender, ale w nim nie da się ustawić by wyświetlał polygony dwustronne xD

a zaznaczenie ścianek w edit mode, Ctrl+F -> Face Mode Set -> Twoside to co niby jest? :P

Napisano

koledze chyba chdzilo o blender 2.53:)

Napisano

Fajna postać. N-ka trochę za bardzo rozmazana jak na tak wyeksponowane miejsce, może pomyśl nad wrzuceniem jej na plane'a jak zrobiłeś z grzywą :)