smasior Napisano 15 Listopad 2010 Autor Share Napisano 15 Listopad 2010 Oj tam, oj tam ;] ok narysowałem teraz jest mniej płasko? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 I żeby nie było to jeszcze ołówkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Nie rysuj krawędzi na oko - konstruuj je liniami perspektywicznymi przechodzącymi przez punkty zbiegu. Jak zrobisz dziesiątki/setki geometrycznych rysunków, powoli będziesz w stanie rysować na oko :) Kula nie do końca okrągła, proponuję na razie wpisywać ją do kwadratu - będzie Ci łatwiej ocenić okrągłość poprzez proporcje/odstępy między krawędziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 Tonic dzięki za rady, ale starałem się raczej wydobyć bryłę a nie rysować poprawnie krawędzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 I jeszcze trochę bazgrołów No i na święta Mikołaj musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Przyjemne te dwa ostatnie. Mikołajek z charakterkiem - cwaniak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość steck Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Toż to 8ball jest ^^ nie dość że mega pracki to jeszcze dobrą muzykę katujesz, no chyba że przypadkowo go wybrałeś. Ale i tak propsy :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Ten ostatni, to step ahead. pzodrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2010 Steck nie przypadkowo ;] Joel możesz jaśniej? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 walor git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 To znaczy, że tamten, to zupełnie inny (lepszy) poziom niż poprzednie. Ten ostatni też fajny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 hmm jakiś spory przeskok tu się stał... jak to zrobiłeś? hehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2010 Joel, dzięki za wyjaśnienie ;] KhazadThard zacząłem się przykładać i może podszedłem do tego z odpowiedniej strony ;] a poza tym co innego jest poskładać wszystko z głowy bez podpierania się a co innego jest namazanie czegoś patrząc się na refke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Tak.. skokowy postęp umiejętności.Estetyka prac to chyba jedna z ważniejszych rzeczy przy rysowaniu/malowaniu. Podziwiam i oby ta dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Dobre murzyny, mazanie z refki też dużo daje, a po jakimś czasie przychodzi jazda bez trzymanki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Fajny misiek.. mam wrażenie że coś brał.. jakiś na szprycowany miodek... ten uśmiech i to klapnięte uszko... coś tu się dzieje :> Trawka chyba trochę za jasna odnośnie do futerka "podejrzanego" ;) ale ja się nie znam... pisze co myślę. Niech się wypowie ktoś kto siedzi w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poxo Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Świetny misiek trawa kapitalnie malowana, tylko się przyczepie, że futro na szyi misia wygląda jakby było doklejone, jakby założył jakąś apaszkę, zwłaszcza przez połączenie z ramionami, ale to detal, może po prostu się doszukiwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 Może faktycznie trochę wygląda jak w kapoku. A tu taki trolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Nos chyba ciut za czerwony, ale mimo to fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) Nos miał się świecić sam z siebie więc chyba jest ok ;] Edytowane 26 Marzec 2011 przez smasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 fajne kolory u trola ale nos przypomina truskawke XD zły kolor po prostu ostatnie fajne, bardzo ekspresyjne i fajne kolory ale chyba rozjechały Ci się lekko proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 28 Marzec 2011 Autor Share Napisano 28 Marzec 2011 Poprawiony tu i ówdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 no, lepiej. ja bym jeszcze nogi wydłużyła. kurde ten pan ma takie zeby że nie chciałabym koło niego siedzieć na stołówce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Dzięki za rady telthona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 tygrysek spoko- choć w tej "fazie" wygląda jakby coś łyknął na "poszerzenie horyzontów" - chodzi o oczy ale rozumiem że to WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 (edytowane) Tak tak to wiajpi, a to dark amor na caba Edytowane 2 Kwiecień 2011 przez smasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 czarny amor nr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 no tygrysek musiał niezłe porzeczki przegryść, bo widac faze ma ostrą. Podoba mi się grafika z postu 79. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smasior Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2011 ;] pewnie jeszcze poprawie tygryska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 o teraz tygrys wygląda mi na przestraszonego-może dorysuj jakiś cień wielkiego czegoś przed nim (inny zwierz/człowiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi