Napisano 11 Sierpień 201014 l Nareszcie coś dla specjalistów od samochodów, a wiem, że w serwisie takich osób nie brakuje. Phil Shoebottom (Senior Lead Artist w firmie realtime:uk) zamieścił w serwisie Vimeo trailer do gry "DiRT 3" Codemasters. Film powstał przy wykorzystaniu 3ds max z V-Ray'em, kompozycja natomiast została wykonana w AfterFX. Nad filmem pracowało 6 osób przez ok. 3 miesiące. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1334
Napisano 11 Sierpień 201014 l ahh, ale to byla giera, kawal historii:) sam trailer bardzo fajny ale za bardzo czerpie z filmu Ken Block'a i jego kampani DC
Napisano 11 Sierpień 201014 l Oby rzeczywiście wróciły odcinki deszczowe i śnieżne. W starych colinach zima czy deszczowa Anglia to było coś :)
Napisano 11 Sierpień 201014 l No leci Kenem, ale w końcu z nimi chyba współpracuje. W sumie mogliby już porzucić Colina w nazwie i dać Ken Block Dirt. Zabawne, dzięki potędze internetu, taki powiedzmy sobie średni kierowca rajdowy z tego co się orientuje, jest bardziej znany niż choćby lider klasyfikacji :)
Napisano 11 Sierpień 201014 l @wizz: Sama gra na pewno nie będzie się zacinała... @cfaniak: Mam nadzieję że nie mówisz o Colinie McRae jako średnim kierowcy. Generalnie CMR jest zawsze ładny ale nie da się grać. Wogóle brak fizycznego modelu. Jedyne utrudnienie to opóźnienie sterowania.
Napisano 12 Sierpień 201014 l dac77 jak chcesz pojeździć w jakimś modelem fizycznym to polecałbym już prędzej grę Richard Burns Rally
Napisano 12 Sierpień 201014 l przejście ok. 0:50 z rajdowego klimatu na chilloutowe ujęcia mistrzowskie ! jaram się ! pozdro !
Napisano 13 Sierpień 201014 l dac77 jak chcesz pojeździć w jakimś modelem fizycznym to polecałbym już prędzej grę Richard Burns Rally Pograłem. Teraz znam trasy na pamięć więc nawet dodatki nie pomagają.
Napisano 13 Sierpień 201014 l Aż tak sie najarałem sie.. A teraz widze ze wole zagrać w pierwsze części DiRTa :p
Napisano 14 Sierpień 201014 l a co z GRIDem 2 ,, miał wyjśc po DIRT2 ... :/ to dopiero bedzie giera...jedyna w jaką grałem w przerwach miedzy projektami to był właśnie niesamowity GRID 1