Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nareszcie coś dla specjalistów od samochodów, a wiem, że w serwisie takich osób nie brakuje. Phil Shoebottom (Senior Lead Artist w firmie realtime:uk) zamieścił w serwisie Vimeo trailer do gry "DiRT 3" Codemasters. Film powstał przy wykorzystaniu 3ds max z V-Ray'em, kompozycja natomiast została wykonana w AfterFX. Nad filmem pracowało 6 osób przez ok. 3 miesiące.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1334

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

znajdz trzy różnice :)

logiem powrócili do micro machines :)

Napisano

ahh, ale to byla giera, kawal historii:)

sam trailer bardzo fajny ale za bardzo czerpie z filmu Ken Block'a i jego kampani DC

Napisano

Oby rzeczywiście wróciły odcinki deszczowe i śnieżne. W starych colinach zima czy deszczowa Anglia to było coś :)

Napisano

No leci Kenem, ale w końcu z nimi chyba współpracuje. W sumie mogliby już porzucić Colina w nazwie i dać Ken Block Dirt. Zabawne, dzięki potędze internetu, taki powiedzmy sobie średni kierowca rajdowy z tego co się orientuje, jest bardziej znany niż choćby lider klasyfikacji :)

Napisano

będe szczery, niemoge obrajżeć trailera bo mi zcina na moim kompie ...

Napisano

@wizz: Sama gra na pewno nie będzie się zacinała...

@cfaniak: Mam nadzieję że nie mówisz o Colinie McRae jako średnim kierowcy.

Generalnie CMR jest zawsze ładny ale nie da się grać. Wogóle brak fizycznego modelu. Jedyne utrudnienie to opóźnienie sterowania.

Napisano

dac77 jak chcesz pojeździć w jakimś modelem fizycznym to polecałbym już prędzej grę Richard Burns Rally

Napisano

Mnie i tak najlepiej gra się w te pierwsze części.. :D

Napisano

przejście ok. 0:50 z rajdowego klimatu na chilloutowe ujęcia mistrzowskie ! jaram się ! pozdro !

Napisano
dac77 jak chcesz pojeździć w jakimś modelem fizycznym to polecałbym już prędzej grę Richard Burns Rally

Pograłem. Teraz znam trasy na pamięć więc nawet dodatki nie pomagają.

Napisano

Aż tak sie najarałem sie.. A teraz widze ze wole zagrać w pierwsze części DiRTa :p

Napisano

a co z GRIDem 2 ,, miał wyjśc po DIRT2 ... :/ to dopiero bedzie giera...jedyna w jaką grałem w przerwach miedzy projektami to był właśnie niesamowity GRID 1