mały królik Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 Witam, w ramach dalszej nauki 3d, a w szczególności mental raya ostatnio, zrobiłam takie 2 wizki. Wszelkie uwagi mile widziane :) soft: 3ds Max & mental ray hi-res_01 hi-res_02
olaf Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 mamy oceniac projekt, wykonanie czy ogolny wyglad? o ogolnie pozytywnie, ale mam spore zastrzezenia do projektu pierwszego (skin). Pani na dwa etaty i wciąż z uśmiechem ;)
mały królik Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Napisano 11 Sierpień 2010 projektu nie oceniać :) tylko render i wykonanie. jakie zastrzeżenia? do projektu w sensie projektu czy renderu? pani pracująca i żadnej pracy się nie boi ;)
SeRj-9 Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 Super!!! Ja też, kiedy to zrobił. Drewno musi być inny, na przykład palma.
Loki Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 ja zastrzeżeń nie mam, no może średni materiał liści na tym drzewku pomarańczowym (można by dopracować). i zmienił bym nieco studio w którym prezentujesz te stoiska (bez tej ściany, łagodne przejście od bieli do koloru tła, jak w prezentacjach przedmiotów czasami jest). ale to tylko moje "widzimisię" więc wiesz - luźno to traktuj :)
Tweester Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 I już czarna pani straciła pracę bo skoro to wizytówka a ona trzyma ręce w kieszeni...
GrześDuro Napisano 12 Sierpień 2010 Napisano 12 Sierpień 2010 Moim zdaniem rendery super:) Jak oświetlone?
mały królik Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 dzięki za komentarze :) pani trzyma ręce w kieszeni, ale możemy przyjąć na chwile standardy amerykańskiego savoir vivre'u ;P @Loki, no w sumie masz rację, następnym razem zrobię lepiej ;) @GrześDuro, dzięki :) oświetlone jedynie przez mr SkyPortale, ale pewnie znając życie to niefachowe, a wy jak oświetlacie podobne scenki?
Cide Napisano 12 Sierpień 2010 Napisano 12 Sierpień 2010 Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D
mrkrzysiek Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Dzień dobry oba rendery bardzo fajne pierwsze stanowisko bardziej przypadło mi do gustu
mały królik Napisano 13 Sierpień 2010 Autor Napisano 13 Sierpień 2010 Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D hehe, cieszę się ;D dzień dobry, mrkrzysiu, fajnie, że fajne ;]
peter_f Napisano 18 Sierpień 2010 Napisano 18 Sierpień 2010 Piękna robota Aniu! Fajne stoiska i bardzo ładne wizualizacje. Jeśli by się czepiać to u mnie na pierwszym jest sporo przepaleń w podświetlonych frontach lad no i te listki mogłyby mieć inny materiał. Niemniej bardzo mi się podoba. No i babeczka "siedzi" pięknie!
Rekomendowane odpowiedzi