Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mamy oceniac projekt, wykonanie czy ogolny wyglad? o ogolnie pozytywnie, ale mam spore zastrzezenia do projektu pierwszego (skin). Pani na dwa etaty i wciąż z uśmiechem ;)

Napisano
  • Autor

projektu nie oceniać :) tylko render i wykonanie.

jakie zastrzeżenia? do projektu w sensie projektu czy renderu?

pani pracująca i żadnej pracy się nie boi ;)

Napisano

Super!!! Ja też, kiedy to zrobił. Drewno musi być inny, na przykład palma.

Napisano

ja zastrzeżeń nie mam, no może średni materiał liści na tym drzewku pomarańczowym (można by dopracować).

i zmienił bym nieco studio w którym prezentujesz te stoiska (bez tej ściany, łagodne przejście od bieli do koloru tła, jak w prezentacjach przedmiotów czasami jest).

ale to tylko moje "widzimisię" więc wiesz - luźno to traktuj :)

Napisano

I już czarna pani straciła pracę bo skoro to wizytówka a ona trzyma ręce w kieszeni...

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze :)

pani trzyma ręce w kieszeni, ale możemy przyjąć na chwile standardy amerykańskiego savoir vivre'u ;P

@Loki, no w sumie masz rację, następnym razem zrobię lepiej ;)

@GrześDuro, dzięki :) oświetlone jedynie przez mr SkyPortale, ale pewnie znając życie to niefachowe, a wy jak oświetlacie podobne scenki?

Napisano

Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D

Napisano
  • Autor
Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D

hehe, cieszę się ;D

dzień dobry, mrkrzysiu, fajnie, że fajne ;]

Napisano

Piękna robota Aniu! Fajne stoiska i bardzo ładne wizualizacje. Jeśli by się czepiać to u mnie na pierwszym jest sporo przepaleń w podświetlonych frontach lad no i te listki mogłyby mieć inny materiał. Niemniej bardzo mi się podoba. No i babeczka "siedzi" pięknie!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności