Napisano 11 Sierpień 201014 l Witam, w ramach dalszej nauki 3d, a w szczególności mental raya ostatnio, zrobiłam takie 2 wizki. Wszelkie uwagi mile widziane :) soft: 3ds Max & mental ray hi-res_01 hi-res_02
Napisano 11 Sierpień 201014 l mamy oceniac projekt, wykonanie czy ogolny wyglad? o ogolnie pozytywnie, ale mam spore zastrzezenia do projektu pierwszego (skin). Pani na dwa etaty i wciąż z uśmiechem ;)
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor projektu nie oceniać :) tylko render i wykonanie. jakie zastrzeżenia? do projektu w sensie projektu czy renderu? pani pracująca i żadnej pracy się nie boi ;)
Napisano 11 Sierpień 201014 l Super!!! Ja też, kiedy to zrobił. Drewno musi być inny, na przykład palma.
Napisano 11 Sierpień 201014 l ja zastrzeżeń nie mam, no może średni materiał liści na tym drzewku pomarańczowym (można by dopracować). i zmienił bym nieco studio w którym prezentujesz te stoiska (bez tej ściany, łagodne przejście od bieli do koloru tła, jak w prezentacjach przedmiotów czasami jest). ale to tylko moje "widzimisię" więc wiesz - luźno to traktuj :)
Napisano 11 Sierpień 201014 l I już czarna pani straciła pracę bo skoro to wizytówka a ona trzyma ręce w kieszeni...
Napisano 12 Sierpień 201014 l Autor dzięki za komentarze :) pani trzyma ręce w kieszeni, ale możemy przyjąć na chwile standardy amerykańskiego savoir vivre'u ;P @Loki, no w sumie masz rację, następnym razem zrobię lepiej ;) @GrześDuro, dzięki :) oświetlone jedynie przez mr SkyPortale, ale pewnie znając życie to niefachowe, a wy jak oświetlacie podobne scenki?
Napisano 12 Sierpień 201014 l Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D
Napisano 13 Sierpień 201014 l Dzień dobry oba rendery bardzo fajne pierwsze stanowisko bardziej przypadło mi do gustu
Napisano 13 Sierpień 201014 l Autor Mi się bardzo podoba. Nawet projekty niezłe. Widziałem gorsze w ofertach :D hehe, cieszę się ;D dzień dobry, mrkrzysiu, fajnie, że fajne ;]
Napisano 18 Sierpień 201014 l Piękna robota Aniu! Fajne stoiska i bardzo ładne wizualizacje. Jeśli by się czepiać to u mnie na pierwszym jest sporo przepaleń w podświetlonych frontach lad no i te listki mogłyby mieć inny materiał. Niemniej bardzo mi się podoba. No i babeczka "siedzi" pięknie!