adek Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Witam, Od pewnego czasu w rekomendacjach pojawiało się linków do mini-bitew organizowanych przez Was. Aby oddzielić jednak sferę graficzną od konkursowej stworzyliśmy na stronie głównej nowy pasek rekomendacji nazwany MINI-KONKURSY. Chcemy tam linkować Wasze aktywne MINI-BITWY, a z tego co wiem takich nie brakuje. Wielokrotnie toczyły się dyskusje jeśli chodzi o promowanie konkrusów w rekomendacjach. Takie pozwoli zdecydowanie lepiej promować i prace i konkursy. I tutaj prośba do Was. W tej chwili podlinkowałem tam 3 starsze wątki + 2 aktywne sondy. Chciałbym, abyście pisali (najlepiej na PM) jeśli będzie potrzeba założenia nowego "bloku". Chcielibysmy linkować tam aktywnie trwające konkursu jak i na czas głosowania sondy. Sondy są jednak i tak czasowe. Natomiast prace zwycięskie myślę, że już moga trafią do rekomendacji. To taka mała uwaga do organizatorów. Jeśli macie własne pomysły na ikony rekomendacji, równiez można je wysyłać (rozmiar 108px / 125px). Jeśli chodzo o mini-konkursy - przez minikonkursy / mini-bitwy rozumiemy konkursy w które angażuje się większa liczba użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Adek: Nie zapominajmy o speedsculptingu:) Nie widzę linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 O to właśnie chodzi, aby teraz zgłosiły się osoby organizujące/zarządzające. Lista będzie wtedy aktualna. Wyślij PM z linkiem i promozycją pracy do ikony. Myślę też, że można przyjąć pewien standard jęsli chodzi o ikony. Nie pisać w opisie sonda tylko jeśli jest to sonda, znaczek taki kolory oznaczający sondę/głosowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Już jakiś czas temu chciałem wyjść z taką propozycją, a tu proszę :) Moim zdaniem baaaaaaardzo dobre rozwiązanie. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Super! Dzieki :) Z czasem przydalaby sie tez zakladka "ostatnie 60", bo 5 pol moze nie wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 Będzie. Tylko niech to chwile się przyjmie. To juz mam gotowe. Tylko teraz nie ma czego wyświetlać. + jeszcze chciałbym podstrone z opisem jako legenda zrobić, co to są minikonkursy, taki krótki opis. Ale najpierw musimy wyłonić te aktywne. Właśnie dodaje Speedsculpting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Jest 7 mini-bitew które są aktywne: Challenge Corner Tygodniowy Speedpainting Dwutygodniowy Speedsculpting GameArt oraz mini-bitwy z mniejszą liczbą uczestników lub są nowe: Mini-Bitwa IRC'owa (nie wiem jak to nazwać) Tygodniowa FOTO-BITWA Minibitwa WebDesign Było jeszcze coś takiego jak SpeedAnimating który ucichł :) To dla tych którzy nie wiedzą jakie są mini-bitwy :) Dzięki wielkie Adek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 (edytowane) Tak. Ale rzadko kiedy 7 jest aktywnych, własnie, WebArt - linkuje bo do jutra sonda :) Jakoś damy radę z ich promocją. Challenge jest, ale aktualnie brak aktywnych wąktów. Na pewno będą więc wtedy się uzupełnic. Fotobitwa też chyba teraz nie jest aktywna (zarówno sonda jak i wątek bitewny). Edytowane 17 Sierpień 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 No i nareszcie weszło to w życie. Milo widzieć, że pojawiają się proponowane zmiany :) Co do konkursów, to były jeszcze jakieś z fotami i odtwarzaniem wizek. Nie wiem czy nie są martwe już xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 prrrrszalony: być może to ożywi niektóre z nich. W foto wydaje mi się, że to chwilowa przerwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Wizki padły i pojawiła się mini-bitwa ircowa. Termin do 1 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Te odtwarzanie wizek chwilowo zastepje Mini Bitwa IRC'owa: Kreskówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Ta minibitwa IRCowa w ogóle funkcjonuje? o_O To juz trwa 2 miesiące jak nie więcej... Bitwa WebArtowa teś średnio się trzyma, ale może jeśli sie rozreklamuje dobrze wszystkie minikonkursy, to ona również ruszy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 A to dopiero miła niespodzianka z rana, hurra! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 ślicznie;) Adek nie ma sobie równych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Bardzo dobry pomysł z tą "reklamą", może to przyciągnie kilku nowych uczestników do tych challangów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi