Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajnie zrobione . Pierwszy szkicior mi się bardziej podoba ale wiem , że na okładkę biorą zawsze coś mega oklepanego i sklepanego :) Gość mi przypomina trochę Marka Kondrata . Ogólnie dobra robota .

Napisano

Mi sie nie zbyt podoba, stac cie na wiecej man.

Pierwszy szkic byl fajny kompozycyjnie dynamiczny, final oklepany do bolu, no ale w tej branzy prawie wszystko zalezy od klienta wiec sie w sumie nie czepiam jesli taka byla jego wola.

Napisano

Dzieki za komenty :]

to ze tak oklepanie wyszło to jakby nie było tez moja wina, bo nic nie wymysliłem ciekawszego. Tematyka oklepana, ale pewnie dałoby się ruszyc temat z innej strony :]

Roctore :] heh no własnie z tej częsci obrazka jestem chyba najbardziej zadowo :p

Napisano

strasznie płasko - jakby kreml był makietą w rozświetlonym lunaparku. No i pan chyba stoi stopień niżej niż pani. Chociaz przy jej cyckach to chciałbym mieć 165cm i trafic na zatłoczone moskiewskie metro.

Napisano

hm, widać ten pośpiech niestety. tematyka tematyką, ale niestety właściwie do każdego elementu można mieć jakieś "ale". kompozycja leci, pozy postaci niezbyt trafione ("ona niech się wypnie, a jego powiesimy na wieszaku bo inaczej się zupełnie przewróci"), plany nie grają ze sobą zbytnio... za szybko to przeszło od szkicu do koloru.

potrafisz zdecydowanie lepiej :)

Napisano

zajrzałem na stronę wydawnictwa, Twoja okładka i tak nie jest taka zła, wiekszosc tam to jakieś kiepskie żarty ze strony grafików.

Napisano

Babeczka bardzo fajna, ale zgadzam sie z gabahadatta, ze calosc troche nie gra razem. Rozne elementy inaczej malowane lub wziete ze zdjec i nie maja wspolnego mianownika.

Napisano

Bardzo fajna paleta, trochę kojarzy mi się z czasami kiedy plakaty filmowe były jeszcze malowane. Facet wygląda trochę jakby miał bardzo krótkie nogi, albo stał niżej, do pani nie mam zastrzeżeń, zagapiłem się na cycki ;)