Napisano 26 Wrzesień 201014 l "Wszyscy się tego obawialiśmy... Nadszedł 'Dzień Sądu Ostatecznego'... Skynet przejął kontrole, maszyny się zbuntowały... Drukarki zżerają każda kartkę papieru, opiekacze przypalają chleb tostowy, a moja nowa plazma zablokowała się na Disney Channel... Hanna Montana..." W tym tygodniu malujemy cybernetyczna apokalipsę, nie tylko świat Terminatora a raczej wszystko co z tematem buntu maszyn związane. Zapraszam! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.10.2010 godz. 23:59. SONDA: od 04.10 do 06.10 (3 dni)
Napisano 26 Wrzesień 201014 l Ja tam bym chyba jednak wolał pomysł z 101 dalmatyńczyków. Robotów jakoś mam ponad... Nic to, liczę, że inni zrobią coś fajnego.
Napisano 26 Wrzesień 201014 l Gratulacje wygranej Omen!:] Temat świetny, a akapit: "Drukarki zżerają każda kartkę papieru, opiekacze przypalają chleb tostowy" to jak z mego codziennego życia wyjęty;)
Napisano 28 Wrzesień 201014 l temat sie podoba no to jeszcze jedno nz siebie wydusilem - to oddaje glosowaniu
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Spinacz z worda mnie rozwalil, ale mogles sie pokusic o zrobienie klawiatury.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Rembik - ROFL :D Ale weź nie strasz, jak ON się zbuntował to będzie baaardzo ciężko...
Napisano 1 Październik 201014 l Jak dla mnie póki co najlepsze pracki zamieścili SBT77, Rembik i Bedyk. DaeJM88 witam na forum, muszę przyznać, że ciężkim klimatem zapodałeś. A poniżej moja baaardzo luźna interpretacja tematu ;] Pozdrawiam
Napisano 1 Październik 201014 l MGscape: swietne to jest.. wow.. az trudno uwierzyc ze sie wyrobilas w 1,5 h
Napisano 2 Październik 201014 l Autor Bah! Nie wyrobiłem sie ze wszystkim i ździebko nierówno wyszło. Ale już nie chce bardziej czasu przekraczać wiec zostaje jak jest
Napisano 2 Październik 201014 l Omen, ja przyjmuję że zasady są określone jako pewne ramy. I tak każdy robi w zgodzie ze swoim sumieniem, imho ważne żeby nie przekraczać pewnych ram dobrego smaku. Nikt nikogo za ręke nie chwyci, ważne żeby się dobrze bawić :) Ode mnie nowa praca, tą daję na głosowanie: Pozdro :)
Napisano 2 Październik 201014 l Kurde Omen nie dość że codziennie machasz " tony" tych obrazków to jeszcze ci się chce zrobić coś na bitwę ? Jesteś uzależniony d tej roboty i to jest super :D Praca bardzo miła SBT77 pracka ekstra czekam na więcej takich w teczce :)
Napisano 3 Październik 201014 l ostatnie dwie swietne, a 1,5 h regulaminowo to za malo wg mnie, pomyslec co omen moglby wykrzesic z obrazka jakby mial godzine wiecej czasu..
Napisano 3 Październik 201014 l 1,5 h to nader wystarczajaco, inaczej minelo by sie to z cala idea speedpaint'u. SBT widze, ze zaczales malowac, swietna praca ;)
Napisano 3 Październik 201014 l wrzucam coś od siebie... bunt pozaziemskich maszyn, czyli Decepticony.