Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tsp_101.jpg

"Wszyscy się tego obawialiśmy... Nadszedł 'Dzień Sądu Ostatecznego'... Skynet przejął kontrole, maszyny się zbuntowały... Drukarki zżerają każda kartkę papieru, opiekacze przypalają chleb tostowy, a moja nowa plazma zablokowała się na Disney Channel... Hanna Montana..."

W tym tygodniu malujemy cybernetyczna apokalipsę, nie tylko świat Terminatora a raczej wszystko co z tematem buntu maszyn związane. Zapraszam!

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.10.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 04.10 do 06.10 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wychowałem się na t1 i 2 (łezka w oku)

Super temat :)

Napisano

Ja tam bym chyba jednak wolał pomysł z 101 dalmatyńczyków. Robotów jakoś mam ponad... Nic to, liczę, że inni zrobią coś fajnego.

Napisano

Gratulacje wygranej Omen!:]

Temat świetny, a akapit: "Drukarki zżerają każda kartkę papieru, opiekacze przypalają chleb tostowy" to jak z mego codziennego życia wyjęty;)

Napisano

temat sie podoba no to jeszcze jedno nz siebie wydusilem - to oddaje glosowaniu

walkirobotow.jpg

Napisano

Spinacz z worda mnie rozwalil, ale mogles sie pokusic o zrobienie klawiatury.

Napisano

Rembik - ROFL :D

Ale weź nie strasz, jak ON się zbuntował to będzie baaardzo ciężko...

Napisano

Jak dla mnie póki co najlepsze pracki zamieścili SBT77, Rembik i Bedyk.

DaeJM88 witam na forum, muszę przyznać, że ciężkim klimatem zapodałeś.

A poniżej moja baaardzo luźna interpretacja tematu ;]

Pozdrawiam

ac25867d0ab61b86med.jpg

ac25867d0ab61b86.html

Napisano

MGscape: swietne to jest.. wow.. az trudno uwierzyc ze sie wyrobilas w 1,5 h

Napisano
  • Autor

Bah! Nie wyrobiłem sie ze wszystkim i ździebko nierówno wyszło. Ale już nie chce bardziej czasu przekraczać wiec zostaje jak jest

speed_15.jpg

Napisano

Omen, ja przyjmuję że zasady są określone jako pewne ramy. I tak każdy robi w zgodzie ze swoim sumieniem, imho ważne żeby nie przekraczać pewnych ram dobrego smaku. Nikt nikogo za ręke nie chwyci, ważne żeby się dobrze bawić :)

Ode mnie nowa praca, tą daję na głosowanie:

8xk6q9.jpg

Pozdro :)

Napisano

Kurde Omen nie dość że codziennie machasz " tony" tych obrazków to jeszcze ci się chce zrobić coś na bitwę ? Jesteś uzależniony d tej roboty i to jest super :D Praca bardzo miła

SBT77 pracka ekstra czekam na więcej takich w teczce :)

Napisano

ostatnie dwie swietne, a 1,5 h regulaminowo to za malo wg mnie, pomyslec co omen moglby wykrzesic z obrazka jakby mial godzine wiecej czasu..

Napisano

1,5 h to nader wystarczajaco, inaczej minelo by sie to z cala idea speedpaint'u.

SBT widze, ze zaczales malowac, swietna praca ;)