Vega Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 Do 24 października :) Na planszy ma (na dole).
Kirian Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) rzuqu swietne modeliki dziergasz:) fajnie ze startujesz, to motywuje i zwieksza poziom speeda jarek po dzisiejszych swoich wypowiedziach zasluzyl na update by wygrac tytulowa bitwe... Edytowane 19 Październik 2010 przez Kirian
Vega Napisano 19 Październik 2010 Autor Napisano 19 Październik 2010 Garnitur, krawat i klapy to jeden subtool? Tak to wygląda :)
rzuq Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 @Kirian Dzieki - w zasadzie to sam siebie musze zmotywowac - prace nad Two Worlds 2 dobiegaja konca - przez ostatnie pol roku robilem same korekty i potykacze - malo sculptu. Zdziadzial czlowiek. Mam nadzieje ze teraz przyje... czyms ambitniejszym (reality) bo chcialbym sie troche popompowac nad kolejnymi postaciami :) ps. jak bede mial szczescie po podsumowaniu projektu pochwale sie kilkoma prackami z gry ale poki co nie zapeszam bo a nuz wpadne w nielaski i pogonia mnie kijem
tr3buh Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Kirian: ile czasu trzeba poswiecic na sculpting zeby prezentowac taki poziom jak Ty? czy moze trzeba miec to we krwi? strasznie mnie korci zeby sie zaczac rozwijac w tym kierunku.. ale nie wiem czy to sie oplaca, bo raczej pracy przy takim fachu sie nie dostanie :( bardziej to pasuje na hobby.. co innego digital painting, tutaj to mozna sie zalapac na niezle zlecenia m.in okladki ksiazek, concepty itp. cos mi sie wydaje ze digital sculptorzy sa pokrzywdzeni przez los, bo sa potrzebni wlasciwie tylko do gier.. kurcze, maly offtop to zeby bylo tematycznie to dodam ze sculpt jest swietny, mimo ze wolalbym zeby przy takim temacie nie bylo gnojenia osob publicznych ;]
Kirian Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) lubie gnoic ludzi ktozy gnoja innych...taki wildwestsheriff style;P digital sculpting to część (dzis bardzo wazna) branzy 3d od gier az do filmow animowanych po filmy holywoodzkie... dzis trudno w tej branzy(characters mostly) bez umiejetnosci rzezbienia... lecz wraz z tymi umiejetnosciami znajomosc kombajna a'la 3dmax i 2d a'la photoshop, niezbedna:) Edytowane 19 Październik 2010 przez Kirian 1
olaf Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 mam nadzieje ze nastepna strona juz bez tej podobizny ;)
dac77 Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Łoł! Ale sobie dzieci ulżyły. Jakbyście pierwszy raz polityka zobaczyli. Sam skulpt nie jest zły, ale jak by był zaczęty od prawdziwej bazy to byłoby o niebo lepiej. Kirian zrobił ze starego małego faceta herosa dając mu klatę ala Pudzian i wzrok niczym Waszyngton.
SSn4k3 Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Dla mnie to wygląda to troszku jak senator Palpatine:)
Vega Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 Panowie i Panie :) Planuję zrobić tzw. edycję specjalną czyli halloween :) 24-10-10 kończy się ten speedsculpting i planuję tego dnia rozpocząć od razu kolejny (specjalny) który będzie trwał tylko 7 dni czyli do 31-10-10. Piszę z wyprzedzeniem ponieważ chcę poznać wasze opinie :)
lukanus Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 dżem z dyni i kradziony harry potter.
imprecis Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Kirian - rozumiem, że można kogoś nie lubić (sam nie lubię Kaczyńskiego), ale żeby od razu tak po kimś jechać, dla mnie to niesmaczne.
Gość fishinthewater Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 @Vega bardzo dobry pomysl.
rzuq Napisano 22 Październik 2010 Napisano 22 Październik 2010 Goblin trzymany w garsci przez ogromnego trolla ktory za chwile da mu wycisk.
miszczualmavera Napisano 23 Październik 2010 Napisano 23 Październik 2010 (edytowane) Jako ze mialo byc zabawnie....:) "CIOCIA TADEK" niestety na korone czasu nie starczylo..... Ruszaj ciociu do nierownego boju z Jarkiem!;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Październik 2010 przez miszczualmavera
Gość Morte Napisano 23 Październik 2010 Napisano 23 Październik 2010 my eyes are bleeding! Fajna robota miszczu. Mr. Tadziu says hi! czasu jeszcze troche zostalo.. a kiedy d-line?
mafida Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 No,Morte w końcu sie postarał.Swietny ten dziadek:).Co to za matcap-fajnie wyglada? Miszczualmavera też bardzo fajne,widac że na luziku śmigasz:)
Vega Napisano 24 Październik 2010 Autor Napisano 24 Październik 2010 Sonda powstanie dzisiaj o godzinie 20:00 :)
Vega Napisano 24 Październik 2010 Autor Napisano 24 Październik 2010 Ode mnie takie coś. Niedługo pojawi się sonda :)
miszczualmavera Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Morte-Dziadek Tadek-świetna robota! Vega-pomysl ciekawy-lekko bys go jeszcze mogl poddlubac...
Vega Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Pomysł nie należy do mnie :) http://www.digart.pl/praca/2992563/Tagliagole_Pinocchio.html Wzorowałem się na pracy z adresu powyżej :) Rzadko kiedy wymyślę coś sam. Bez referki na razie nie dam rady zrobić więc obieram się na czymś.
Rekomendowane odpowiedzi