WojciechNowakowski Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Czesc wszystkim, Nazywam sie Wojciech (Voytek) Nowakowski. Moj syn (Bartek Nowakowski) tu sie nie dawno zarejstrowal i mi powiedzial o tej stronie. Chcialbym tez pare obrazow pokazac. Maluje juz dlugo, 35 lat. Pracowalem i pracuje na roznych filmach I takze mam obrazy w galeriach. Postuje tutaj tylko pare, jak chcecie to mozecie wejsc na moja strone : http://www.voytek-art.com Tam jez bardzo duzo moich prac (obrazy, rysunki, props do filmow, etc) Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Respekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Heh, witaj! Pierszy jest super, bardzo mi się podoba. Drugi wydaje mi się triochę zbyt kolorowy, taa kolorowosc nie psauje mi trochę do klimatu krzyza i podpalania, ale też dobry. Oczywiście jest to zdanie kompletnego amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Witamy na forum :) Piekne wielowymiarowe prace! Thread dodany do nowinek na stronie glownej, zreszta obok Bartka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Piekne :-) Naprawde swietny klimat, tych prac i innych na twojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Z ciekawosci - ile kosztuje taka komodka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 witam! co tu duzo pisac... dzikość :D nie może sie niepodobac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 proponuje przedstawić jakąś z takich wizji w 3D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Wybacz Wojciechu za wulgaryzm \"cholernie dobra robota\", szacunek. Wreszcie cos olejnego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 respekt razy 2 bigleb napewno mniej od obrazu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Odemnie masz respekt 2 razy + 2 za Jackie\'go i Mel\'a :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 wielkim mistrzem jestes:) przepiekne kompozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 te światła, chmury, narmalnie sensei ucz :) Mam nadzieje że jak bede miał 35 letni staż malowania to też tak bede umiał :) bo to co widze to naprawdw RESPEKTA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 wiieeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllkkkkkiii respekt za szczegóły i klimat prac:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 co tu duzo mowic pro to pro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 respekt za technike, ale prace do mnie nieprzemawiaja... Musze niestety powiedziec ze niechcialbym miec takiego obrazu na scianie, niemowie tak dlatego ze potrafie zrobic lepiej, prace mi nieleza i juz... slowo ktore mi sie cisnie na usta to \"efekciarstwo\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Świetnie że zdecydowałeś się pokazać tutaj swoje prace :)... Nie żałuj ich na przyszłość, są śliczne jak zresztą dobrze wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lxio Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 A ja będę trochę krytyczny, ale zacznę o dobrych cech tych prac. Prace mają niewątpliwie swoisty klimat, boskie tło, niebo poprostu emanuje życiem i tu nie ma wątpliwości the best. Jest tu wiele dobrego i choć tak niepotrafię to: W pierwszej pracy nie podobą mi się te ciemne chmury po lewej do góry zrobione bo zrobione reszta okey. W drugiej pracy mówiąć krótko drażni ten żółty (dolna część -skała ponizej krzyża), tak jakby prosto z tuby. Co do tego że kolorowy to i dobrze oddaje tragizm sceny it o przejście w górnej części z lewej od swiatła w prawo raj dla oczu. A i te anioły jakoś mało anielskie. Trochę chaosu jest na dole może oko za bardzo błądzić takie mam wrażenie. To tyle. Ale zaznaczm że jestem baaardzo początkujący i pewnie się nie znam. Moi poprzednicy byli zachwyceni ale ja mam mieszane uczucia. Ostatecznie bardziej podoba mi się druga praca -ona żyje. Pozdrownienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Jak do dobrze, że i starsze pokolenie pokazuje swoje genialne prace :) Przepiękna robota...ah, ja tez tak chcę malować...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 wyglada to jak okladki z plyt heavy metal\'owej grupy SLAYER ktorej sam jestem fanem ...ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinia Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 hmm moze i technicznie sa ok wprawna reka i widac dlugoletni staż jednak ja nie przepadam za takimi tematami ( rzecz gustu oczywiscie) dodatkowo sa cieżkie i wylizane brakuje mi tu swiezosci i pewnej tajemnicy co moim zdaniem jest potrzebne by przyciagnac widza obraz jest dopracowany do najdrobniejszego szczegołu co sprawia ze robi sie mało ciekawy i nudny ( no ale wiem to wymaga cierpliwosci za to szacuneczek ) takie jest moje zdanie ale widac jest duzo ludzi ktorym to sie podoba - wiec takie malarstwo tez jest potrzebne - :) ja jestem zwolenniczka całkiem innego malarstwa grubo nałozona farba gdzie widac slad pedzla pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Kinia: ubralas w slowa to, co ja chcialem jakos wybelkotac... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Dziekuje za komenty. Mam pare zdienc z najnowszej wystawy w WhiteRock. Mozna tu widziec duzo nowych obrazow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 O matko, zazdroszcze Ci coś pięknego. RESPEKT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi