Napisano 25 Maj 200420 l Czesc wszystkim, Nazywam sie Wojciech (Voytek) Nowakowski. Moj syn (Bartek Nowakowski) tu sie nie dawno zarejstrowal i mi powiedzial o tej stronie. Chcialbym tez pare obrazow pokazac. Maluje juz dlugo, 35 lat. Pracowalem i pracuje na roznych filmach I takze mam obrazy w galeriach. Postuje tutaj tylko pare, jak chcecie to mozecie wejsc na moja strone : http://www.voytek-art.com Tam jez bardzo duzo moich prac (obrazy, rysunki, props do filmow, etc) Dziekuje.
Napisano 25 Maj 200420 l Heh, witaj! Pierszy jest super, bardzo mi się podoba. Drugi wydaje mi się triochę zbyt kolorowy, taa kolorowosc nie psauje mi trochę do klimatu krzyza i podpalania, ale też dobry. Oczywiście jest to zdanie kompletnego amatora.
Napisano 25 Maj 200420 l Witamy na forum :) Piekne wielowymiarowe prace! Thread dodany do nowinek na stronie glownej, zreszta obok Bartka :)
Napisano 25 Maj 200420 l Wybacz Wojciechu za wulgaryzm \"cholernie dobra robota\", szacunek. Wreszcie cos olejnego na forum
Napisano 26 Maj 200420 l te światła, chmury, narmalnie sensei ucz :) Mam nadzieje że jak bede miał 35 letni staż malowania to też tak bede umiał :) bo to co widze to naprawdw RESPEKTA!!
Napisano 26 Maj 200420 l wiieeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllkkkkkiii respekt za szczegóły i klimat prac:D pozdr giorgione
Napisano 26 Maj 200420 l respekt za technike, ale prace do mnie nieprzemawiaja... Musze niestety powiedziec ze niechcialbym miec takiego obrazu na scianie, niemowie tak dlatego ze potrafie zrobic lepiej, prace mi nieleza i juz... slowo ktore mi sie cisnie na usta to \"efekciarstwo\"...
Napisano 26 Maj 200420 l Świetnie że zdecydowałeś się pokazać tutaj swoje prace :)... Nie żałuj ich na przyszłość, są śliczne jak zresztą dobrze wiesz.
Napisano 26 Maj 200420 l A ja będę trochę krytyczny, ale zacznę o dobrych cech tych prac. Prace mają niewątpliwie swoisty klimat, boskie tło, niebo poprostu emanuje życiem i tu nie ma wątpliwości the best. Jest tu wiele dobrego i choć tak niepotrafię to: W pierwszej pracy nie podobą mi się te ciemne chmury po lewej do góry zrobione bo zrobione reszta okey. W drugiej pracy mówiąć krótko drażni ten żółty (dolna część -skała ponizej krzyża), tak jakby prosto z tuby. Co do tego że kolorowy to i dobrze oddaje tragizm sceny it o przejście w górnej części z lewej od swiatła w prawo raj dla oczu. A i te anioły jakoś mało anielskie. Trochę chaosu jest na dole może oko za bardzo błądzić takie mam wrażenie. To tyle. Ale zaznaczm że jestem baaardzo początkujący i pewnie się nie znam. Moi poprzednicy byli zachwyceni ale ja mam mieszane uczucia. Ostatecznie bardziej podoba mi się druga praca -ona żyje. Pozdrownienia.
Napisano 27 Maj 200420 l Jak do dobrze, że i starsze pokolenie pokazuje swoje genialne prace :) Przepiękna robota...ah, ja tez tak chcę malować...:P Pozdr
Napisano 29 Maj 200420 l wyglada to jak okladki z plyt heavy metal\'owej grupy SLAYER ktorej sam jestem fanem ...ekstra
Napisano 6 Czerwiec 200420 l hmm moze i technicznie sa ok wprawna reka i widac dlugoletni staż jednak ja nie przepadam za takimi tematami ( rzecz gustu oczywiscie) dodatkowo sa cieżkie i wylizane brakuje mi tu swiezosci i pewnej tajemnicy co moim zdaniem jest potrzebne by przyciagnac widza obraz jest dopracowany do najdrobniejszego szczegołu co sprawia ze robi sie mało ciekawy i nudny ( no ale wiem to wymaga cierpliwosci za to szacuneczek ) takie jest moje zdanie ale widac jest duzo ludzi ktorym to sie podoba - wiec takie malarstwo tez jest potrzebne - :) ja jestem zwolenniczka całkiem innego malarstwa grubo nałozona farba gdzie widac slad pedzla pozdrawiam :)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Autor Dziekuje za komenty. Mam pare zdienc z najnowszej wystawy w WhiteRock. Mozna tu widziec duzo nowych obrazow.