Shalivan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Siema. Chciałbym z wami sie podzielić bibilioteką textur którą w ostatnim czasie wraz ze znajomym udało nam sie zuploadować na serwer i posegregować. Plan powstania takiej biblioteki miałem juz w głowie od 5 lat, jak jeszcze robiłem zdjęcia Konicą-minoltą 4mpix-elową. Wiekszosc nowszych textur ma 10mpix a kolejne (od wtorku, mam nadzieje ze juz będą robione) 14 mpix niconem. Nie tworze biblioteki non stop, jednak udało mi sie zgromadzic juz koło 2000 Textur. Wszelkie uwagi mile widziane. Mam nadzieje ze komus sie przyda. (narazie musimy mieć quote jak na cgtextures z powodów czysto finansowych, w miare mozliwosci chciałbym ja powiekszac). Oto link do biblioteki: http://www.textures.pl Bee starał sie umieszczac informacje o updatach, wszelkie komentarze co do jakosci, i wygody korzystania mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziekuje za Feedback 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 A na jakich licencjach te textury? Można komercyjnie używać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Zdaje się, że licencja jest tutaj: http://www.textures.pl/index.php?license Może faktycznie w mało widocznym miejscu jest ten link do niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fishinthewater Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 calkiem ciekawy i sporawy wybor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 jeszcze nie wszystkie textury sa dodane. Mam mało czasu, i serwis też sie bedzie zmieniać, krok po kroku... wiec jak macie jakies kometarze co do działania albo cos co was irytuje, zapraszam do komentowania... (tak mniejsze wersje textur tez bedą) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 (edited) cześć Shalivan. Bardzo fajny pomysł na stworzenie polskiej odmiany. do uwag : -dziwny mix pol/ang ;) -jakość wielu textur (pocięte kadry i mocne cienie ) pozdrawiam Edited November 22, 2010 by krzyhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 shalivan jeśli chcesz aby to działało pamiętaj o stałym uploadzie i życzę powodzenia z całych sił. dobrze to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMic Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Dla mnie narazie troche biednie,,,, ale nie skreslam, moze z czasem nabierze wigoru. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts