Vega Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) Lukanus Khatake Slowiak Marvin Gryzon Edytowane 18 Listopad 2010 przez Vega
khatake Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p
Leleń Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) slowiak za czaszke jajobrodatego Edytowane 18 Listopad 2010 przez Vega
Gość fishinthewater Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) @Leleń - haha ta broda to niewypal ...mialo byc troche inaczej ale czasu i umiejetnosci zabraklo. Ale dziekuje. Ja na @lukanus'a - pomysl + wykonanie. Edit A i zly link jest na glownej. Edytowane 18 Listopad 2010 przez fishinthewater
lukanus Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 słowiak, za najbardziej niesztampową czachę.
Cyanide Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Slowiak masz mój głos, fajna czacha. Ja jak zwykle mówiłem że wezmę udział a w rezultacie nie dotknąłem nawet czaszki :p. Wyjazd do Pragi skutecznie przeszkodził mi w tym speedzie, ale było warto. :] Pozdrawiam Kuba.
Xsaroth Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Lukanus za oryginalnosc ^^ Czaszka Teletubisia! :d
lukanus Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr
Gość fishinthewater Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Przylaczam sie do gratulacji oraz dziekuje tym co na mnie glosowali : ). Rowniez czekam na nowy temacik. Pozdrawiam.
gryzon Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p Wiesz... adrenalina, pośpiech, wielkie emocje ! To wrzystko złożyło się na pójście na łatwiznę i wykorzystanie mniejszego wachlarza dłutek (i tak za mało o nich wiem) mój głos na gryzon. Dzięki ! Gryzon - bo ta czaszka wygląda jak moja;) A masz w domu takową ? :D gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr Nie tylko skąpany w blasku chwały ale też otoczony coraz większą liczbą pięknych wielbicielek postanowiłem abyśmy skupili się na czymś luźnym właśnie :) Już wiecie do czego zmierzam ? Oddajmy cześć naszym pięknym wielbicielkom i skupmy się w następnym konkuresie na RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH (Marvin do Ciebie piję, dobry temat) z tym że tylko dorodne kobiety przechodzą, aniołki odpadają. Osobiście marzyła mi się głowa rzymianina w hełmie którą lata temu kiedyś sobie rzeźbiłem w prawdziwej glinie i chciałem przywołać sobie piękno tamtych lat proponując taki temat na speedsculpting. Ostatecznie zostaniemy przy dorodnych kobietach, bo nie mam pewności że ktoś potem zechce ten temat wykorzystać :P Aha, no i pytanie mam. Kiedy mam założyć wątek ? Chciałbym przygotować to więc ile mogę się z tym babrać ? Edytowane 22 Listopad 2010 przez gryzon
Rekomendowane odpowiedzi