Skocz do zawartości

The winner is... 52 użytkowników zagłosowało

1. 1. The winner is...

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Lukanus

teleskull2.jpg

Khatake

sy8gwk.png

Slowiak

skullsm_awnpxa.png

Marvin

czacha2.jpg

Gryzon

czacha.jpg

Edytowane przez Vega

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p

Napisano

slowiak za czaszke jajobrodatego

Edytowane przez Vega

Napisano

@Leleń - haha ta broda to niewypal ...mialo byc troche inaczej ale czasu i umiejetnosci zabraklo. Ale dziekuje.

Ja na @lukanus'a - pomysl + wykonanie.

Edit

A i zly link jest na glownej.

Edytowane przez fishinthewater

Napisano

Slowiak masz mój głos, fajna czacha. Ja jak zwykle mówiłem że wezmę udział a w rezultacie nie dotknąłem nawet czaszki :p. Wyjazd do Pragi skutecznie przeszkodził mi w tym speedzie, ale było warto. :]

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr

Napisano

Przylaczam sie do gratulacji oraz dziekuje tym co na mnie glosowali : ).

Rowniez czekam na nowy temacik.

Pozdrawiam.

Napisano
  khatake napisał:
Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p

Wiesz... adrenalina, pośpiech, wielkie emocje ! To wrzystko złożyło się na pójście na łatwiznę i wykorzystanie mniejszego wachlarza dłutek (i tak za mało o nich wiem)

BLADE napisał:
mój głos na gryzon.

Dzięki !

xmass napisał:
Gryzon - bo ta czaszka wygląda jak moja;)

A masz w domu takową ? :D

lukanus napisał:
gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr

Nie tylko skąpany w blasku chwały ale też otoczony coraz większą liczbą pięknych wielbicielek postanowiłem abyśmy skupili się na czymś luźnym właśnie :) Już wiecie do czego zmierzam ? Oddajmy cześć naszym pięknym wielbicielkom i skupmy się w następnym konkuresie na RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH (Marvin do Ciebie piję, dobry temat) z tym że tylko dorodne kobiety przechodzą, aniołki odpadają. Osobiście marzyła mi się głowa rzymianina w hełmie którą lata temu kiedyś sobie rzeźbiłem w prawdziwej glinie i chciałem przywołać sobie piękno tamtych lat proponując taki temat na speedsculpting. Ostatecznie zostaniemy przy dorodnych kobietach, bo nie mam pewności że ktoś potem zechce ten temat wykorzystać :P

Aha, no i pytanie mam. Kiedy mam założyć wątek ? Chciałbym przygotować to więc ile mogę się z tym babrać ?

Edytowane przez gryzon