Jump to content

Dziesięciodniowy Speedsculpting #23: Czaszka

Vega

The winner is...  

52 members have voted

1. 1. The winner is...

Recommended Posts

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest fishinthewater

@Leleń - haha ta broda to niewypal ...mialo byc troche inaczej ale czasu i umiejetnosci zabraklo. Ale dziekuje.

Ja na @lukanus'a - pomysl + wykonanie.

Edit

A i zly link jest na glownej.

Edited by fishinthewater

Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p

Wiesz... adrenalina, pośpiech, wielkie emocje ! To wrzystko złożyło się na pójście na łatwiznę i wykorzystanie mniejszego wachlarza dłutek (i tak za mało o nich wiem)

mój głos na gryzon.

Dzięki !

Gryzon - bo ta czaszka wygląda jak moja;)

A masz w domu takową ? :D

gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr

Nie tylko skąpany w blasku chwały ale też otoczony coraz większą liczbą pięknych wielbicielek postanowiłem abyśmy skupili się na czymś luźnym właśnie :) Już wiecie do czego zmierzam ? Oddajmy cześć naszym pięknym wielbicielkom i skupmy się w następnym konkuresie na RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH (Marvin do Ciebie piję, dobry temat) z tym że tylko dorodne kobiety przechodzą, aniołki odpadają. Osobiście marzyła mi się głowa rzymianina w hełmie którą lata temu kiedyś sobie rzeźbiłem w prawdziwej glinie i chciałem przywołać sobie piękno tamtych lat proponując taki temat na speedsculpting. Ostatecznie zostaniemy przy dorodnych kobietach, bo nie mam pewności że ktoś potem zechce ten temat wykorzystać :P

Aha, no i pytanie mam. Kiedy mam założyć wątek ? Chciałbym przygotować to więc ile mogę się z tym babrać ?

Edited by gryzon