Vega Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 (edited) Lukanus Khatake Slowiak Marvin Gryzon Edited November 18, 2010 by Vega Link to comment Share on other sites More sharing options...
khatake Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 (edited) slowiak za czaszke jajobrodatego Edited November 18, 2010 by Vega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fishinthewater Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 (edited) @Leleń - haha ta broda to niewypal ...mialo byc troche inaczej ale czasu i umiejetnosci zabraklo. Ale dziekuje. Ja na @lukanus'a - pomysl + wykonanie. Edit A i zly link jest na glownej. Edited November 18, 2010 by fishinthewater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukanus Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 słowiak, za najbardziej niesztampową czachę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyanide Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Slowiak masz mój głos, fajna czacha. Ja jak zwykle mówiłem że wezmę udział a w rezultacie nie dotknąłem nawet czaszki :p. Wyjazd do Pragi skutecznie przeszkodził mi w tym speedzie, ale było warto. :] Pozdrawiam Kuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 mój głos na gryzon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmass Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Gryzon - bo ta czaszka wygląda jak moja;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsaroth Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Lukanus za oryginalnosc ^^ Czaszka Teletubisia! :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukanus Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fishinthewater Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Przylaczam sie do gratulacji oraz dziekuje tym co na mnie glosowali : ). Rowniez czekam na nowy temacik. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzon Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 (edited) Gryzon choć w kilku miejscach (w wielu) z tymi brushami coś ci nie wyszło ;p Wiesz... adrenalina, pośpiech, wielkie emocje ! To wrzystko złożyło się na pójście na łatwiznę i wykorzystanie mniejszego wachlarza dłutek (i tak za mało o nich wiem) mój głos na gryzon. Dzięki ! Gryzon - bo ta czaszka wygląda jak moja;) A masz w domu takową ? :D gratki Gryzon :) zostawiłeś towarzystwo w tyle. teraz, skąpany w blasku wiecznej chwały, zapodajesz nowy temat :) pozdr Nie tylko skąpany w blasku chwały ale też otoczony coraz większą liczbą pięknych wielbicielek postanowiłem abyśmy skupili się na czymś luźnym właśnie :) Już wiecie do czego zmierzam ? Oddajmy cześć naszym pięknym wielbicielkom i skupmy się w następnym konkuresie na RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH (Marvin do Ciebie piję, dobry temat) z tym że tylko dorodne kobiety przechodzą, aniołki odpadają. Osobiście marzyła mi się głowa rzymianina w hełmie którą lata temu kiedyś sobie rzeźbiłem w prawdziwej glinie i chciałem przywołać sobie piękno tamtych lat proponując taki temat na speedsculpting. Ostatecznie zostaniemy przy dorodnych kobietach, bo nie mam pewności że ktoś potem zechce ten temat wykorzystać :P Aha, no i pytanie mam. Kiedy mam założyć wątek ? Chciałbym przygotować to więc ile mogę się z tym babrać ? Edited November 22, 2010 by gryzon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 No powiedzmy do środy masz czas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts