Plugawiciel Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 witam chcem zrobic taki smieszny model, narazie baza z ZB ktora bede ubieral. myslalem o plaszczu do kolan , plus jakies metalowe elemety , morze cos na plecy mu przyczepie wszelkie pomysly mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 zęby... koślawe zęby zawsze dodają uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Brakuje mi nosów w ostatnich "wizjach" typowego pluszo-królika :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 chyba skonczylem HP , teraz zastanawiam sie co mu przyczepic na plecy co by pusto tam nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 wyglada jak lotnik to moze silnik odrzutowy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Mogles zrobic krolika ekshibicjoniste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 diastema jak u Karolaka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Pas i szelka chyba powinny trochę wycisnąć fałd na kurtce, oprócz tego fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Ja tak jak scoti proponuje silnil odrzutowy:) Całkiem fajnie wygląda, modelik ma potencjal bardzo duży. Takie sugestie: -nieco większe w górnej części uszy, takie troszkę rozszerzonei wygięte łukiem z brzuszkiem do tyłu -nieco większe dłonie, ogólnie dłonie powinny być mniej realistyczne, teraz mają np palce takie ludzkie, a może coś takiego bardziej: http://files.turbosquid.com/Preview/Content_2009_07_13__17_30_11/cartoon-hands-1.jpgf506dd17-0b22-4e07-aea5-495517c6f922Large.jpg -włosy grubszym i ostrzejszym pędzlem, taki drobniutki detal psuje stylistykę -buty dopracuj, są wyglucone na szybko -łepek jest z tyłu płaski, może nieco bardziej okrągły -ciutkę szersze i grubsze pasy o ociupinkę większy znaczek "01", stosunkowo do pasów -kołnierz nieco szerszy i bardziej stojący w tylniej części, oczywiście cały czas w kształcie koła pozdrawiam! Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 wyglada jak lotnik to moze silnik odrzutowy ;>Dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 ok , poszedłem za rada levusa i powiekszylem mu dlonie , poprawilem włosy. buty bede poprawial bo zeczywiscie polecialem po bandzie puki co 3005 tri silnik na plecach to dobry pomysl , juz nawet mam pewien pomysl by wygladal orginalnie pozdro, dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 nie nie, ja bym go posadził na jakimś pojeździe rakietowym, coś w tym stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 hey! LP skonczony , na butach jakies niedorobione Ao wyszlo , ale poprawe tekturą 4502 tri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 wstepna tekstura , jesze dużo musze poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Z modelu na model coraz lepiej. Z uszkami szczególnie się pobaw. Pracuj pracuj, bo jak pisałem coraz ciekawiej :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Nie wiem czy powinienem, ale myśle że chłopakom chodziło o coś takiego z tymi uszami ( a przynajmniej wg. mnie tak lepiej by wyglądało). (Jak było to sory, a nie to nie ta strona:D) Jest to troche nieudolnie przezemnie zrobione ale to tylko dlatego ze liquify tool to dla mnie obce narzędzie, chciałem tylko zarysować w jaką strone wg. mnie to powinno pójść. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 świecące elementy dodają uroku, i trochę odciągają od niedoróbek widać postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevox Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 WoW Super model, z początku myślałem, że jesteś początkujący a tu takie zaskoczenie. Oby tak dalej. Można wiedziec jakich softów używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi