Vega Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Termin jest do jutra :) Więc masz jeszcze czas :P Ja muszę jeszcze swojego skończyć :P
Hatt3r Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Spoko sculpty, Lukanus masz spoko flow, podobają mi się te sculpty. Temat ciekawy, można jechać z bani :), ostatnio miałem dosyć długą przerwę w sculptowaniu, staram się nadrabiać. 4h poszły - spherki - spherki II - sculpt, pozdrawiam
tr3buh Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 fajne jak cholera :D ogolnie demon to chyba bardzo wdzieczny temat do sculptowania, bo narzezbiliscie tyle tego ze ho, ho ;] bedzie trudno wybrac Hatt3r miales jakis concept do tego, inspirowales sie czyms?
Gość fishinthewater Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 @Hatt3r - no comment... Ja tyle: Pozdrawiam.
lukanus Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 @Hatt3r, świetna robota. wszelkie dzieła z zkulek, zawsze mnie inspirują i motywują, bo kiepski jestem w modelowaniu :p .chyba powoli możesz zacząć myśleć nad kolejnym tematem :) @slowiak, fajnie jest. w taką stylistykę jeszcze nikt nie poszedł ;) Majstrze Vega, do sondy zgłaszam drugą pracę w takim razie (tą najnowszą znaczy się) :)
Hatt3r Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Dzięki, tr3buh - nie, hmm tzn. zawsze coś przeglądam, z 200 różnych konceptów, prac i innych rzeczy ;p :) ale leciałem z bani lukanus - kulki II dają rade, dobrze jest je zrobić dokładnie, tzn nie naklepać ich za wiele byle jak, wtedy jest czytelnie, tu sie spieszyłem, dużo zmieniałem juz na polymeshu, a wtedy też trzeba wskakiwać na jeszcze wyższy Sdiv, no ale to speed, zazwyczaj w połowie drogi robię retopo. Spoko spoko, są tu wymiatacze i zaraz ktoś wymiecie wszystkich z pola gry ;) dla mnie liczy się to ze miałem czas żeby rozruszać tablet w zb:)
Gość Morte Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 hejka taki wkurzony pan odemnie, chyba go dajcie do sondy:)
Papa Pio Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Ja do sondy również składam swoją drugą pracę - post nr 108... Noo kolego Morte... wkurzony pan jest spoko, ale ten pierwszy demon to wg mnie sedno tematu... zastanów się, którego dajesz do sondy... pozdrawiać
Vega Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Ja nie dam rady zrobić :) Mam połowę, ale nie uda mi się skończyć :) Morte fajny ten gościu, ale Diablo był lepszy :) Diablo był lepszy bo lubię Diablo :P
lukanus Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Napisano 16 Styczeń 2011 Morte, cymes, jak zawsze, ale pierwszy zdecydowanie lepszy :)
vrocker Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 ten do sondy, baza ze sferek, koledzy nieźle ciśniecie temat.
Marqson Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Oj Morte ,żeś nabałaganił. Morda, rogi i anatomia mega. Żyły i kaloryfer trochę sztucznie wyglądają.
Lucek Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Morte ten 2 ma charakter ale 1 zdecydowanie lepiej wykonany. Ja głosuję na lukanusa bo rzadko kiedy wychodzi taki charakterny sculpt jak jego - chodzi raczej o design. Spokojnie zobaczyłbym go w jakimś hollywoodzkim filmie.
Vega Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Ja głosuję na Lucka który miał wziąć udział :) Nie mówimy na kogo będzie głosować jak jeszcze niema głosowania :P
Gość g0m0r Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Witam wszystkich na forum, które już przeglądam jakiś czas:D Od razu może dodam to co udało mi się wyskrobać gdyż mój internet jest dziś nie obliczalny;/ Ogólnie to już kiedyś bawiłem się troszke Zbrushem ale nie na tyle długo aby coś zrobić własnego, więc to moja pierwsza praca. Nawet nie wiedzialem jak renderować więc mozę być słaba jakość w porównaniu do waszych prac;] Czas na dłubanie to około 3:14 a reszta na render itp;] Pozdrawiam. Edit: Whaa nie wiem jak zdjęcia dodać;/ No w końcu jakoś mi się udało:D Przepraszam za problemy. Edytowane 17 Styczeń 2011 przez g0m0r
Vega Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 Sondę zakładam o 21:00. Do tego czasu możecie jeszcze wrzucać :P
Gość Morte Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 a niech bedzie wola ludu, daj Vega pierwszego prosze:)
Rekomendowane odpowiedzi