Skocz do zawartości

Z drugiej strony ekranu - 2011-2012-2013

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z kolei u mnie pewna Pani uważa, że właśnie dla bezpieczeństwa powinienem to zdjęcie wysyłać moim klientom ...tak na wszelki wypadek aby żaden nie wpadł na pomysł niezapłacenia mi :-)

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gnacik: cera śniada jak u Turka, błękitne aryjskie oczy - jak nic czeka Cię powołanie do kadry Niemiec :D

jak dostane foty od znajomych pochwalę się jak zrzuciłem 6kilo po tym jak przybrałem 13 :P

Napisano

Staaary, z góry gratuluję koszmaru. Mówi się, że każda reżysera znajdzie kawał sera, czy jakoś tak, ale Tobie znalezisko trafiło się wyjątkowe. Życzę udanej premiery i dużo sequeli w tej samej obsadzie. :D

Napisano

Pamięta ktoś jeszcze jak te wątki miały po kilkadziesiąt stron na rok? Wtedy grafika 3d dla większości to było hobby, teraz każdy zapracowany ;)

Napisano

Oj tak... ale to kiedyś był odpowiednik Facebooka. Teraz większość podobnych rzeczy, czy śmiesznych to ludzie udostępniają sobie przez FB. Bez wątpienia tę cześć forum zabija FB. Taki los.

Gość Chrupek3D
Napisano

ja mam ładne twarzowe z wycieczki obrotowej... z serii 13 w piątek "taniec z tirami" :-)

hunda.jpg

Gość Chrupek3D
Napisano

no dobra to ja zaczne... pozowany Axel... niestety fryzjer już mnie dopadł...

axel.jpg

Napisano
Ja tam się teraz boje MaxymilianMaxa!

Nie ma sie czego bać, klienci sie nie boją :D spoko ze mnie gość :D . ps: juz mam włosy ;) , a dresy z lat 80 ubraliśmy na śmieszną wyprawę po wino kolejne :cool:, no i oczy podmalowane hah :eek:

• KLICEK unpinned this temat