gnacik Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Z kolei u mnie pewna Pani uważa, że właśnie dla bezpieczeństwa powinienem to zdjęcie wysyłać moim klientom ...tak na wszelki wypadek aby żaden nie wpadł na pomysł niezapłacenia mi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 gnacik: cera śniada jak u Turka, błękitne aryjskie oczy - jak nic czeka Cię powołanie do kadry Niemiec :D jak dostane foty od znajomych pochwalę się jak zrzuciłem 6kilo po tym jak przybrałem 13 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 dobra dawno mnie nie było to aktualizacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 O, żesz, aleś się obdziergał... wrzucisz fullscreen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 taki fun :) ale morda moja - nie da się ukryć http://www.youtube.com/watch?v=gbkHnCRhbB0&context=C3638562ADOEgsToPDskL92vwNLCi-B0eLknxTWHjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Staaary, z góry gratuluję koszmaru. Mówi się, że każda reżysera znajdzie kawał sera, czy jakoś tak, ale Tobie znalezisko trafiło się wyjątkowe. Życzę udanej premiery i dużo sequeli w tej samej obsadzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 no coż na razie brzydkie kaczątko z Ciebie, ale nie łam się, może będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 gnacik - ta fota powinna wyskakiwać w google images po wpisaniu "creepy as fuck" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chewbacca Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 świeżak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 na drugim zdjęciu jak kadr z Sabotage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chewbacca Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 kamera obskur(n)a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 31 Grudzień 2012 Share Napisano 31 Grudzień 2012 Żeby się zmieścić jeszcze w 2012 roku! Najlepszego! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 To i ja.. z przyjaciółką - super grafikiem/graficzką:D 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 Pamięta ktoś jeszcze jak te wątki miały po kilkadziesiąt stron na rok? Wtedy grafika 3d dla większości to było hobby, teraz każdy zapracowany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 Oj tak... ale to kiedyś był odpowiednik Facebooka. Teraz większość podobnych rzeczy, czy śmiesznych to ludzie udostępniają sobie przez FB. Bez wątpienia tę cześć forum zabija FB. Taki los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 podobno są jeszcze ludzie których nie ma na fejsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Podobno :) W każdym bądź razie MaxymilianMax +rep za próbe reaktywacji wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Panowie, narzekacie że mało się w wątku dzieje, a zamiast Waszych fot tylko literki widać. Do boju, prezentować się kto się kryje pod jakim nickiem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Ja tam się teraz boje MaxymilianMaxa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 ja mam ładne twarzowe z wycieczki obrotowej... z serii 13 w piątek "taniec z tirami" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 no dobra to ja zaczne... pozowany Axel... niestety fryzjer już mnie dopadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 W przeciwieństwie do wcześniej wrzuconej fotki, tym razem postanowiłem nie straszyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 Ja tam się teraz boje MaxymilianMaxa! Nie ma sie czego bać, klienci sie nie boją :D spoko ze mnie gość :D . ps: juz mam włosy ;) , a dresy z lat 80 ubraliśmy na śmieszną wyprawę po wino kolejne :cool:, no i oczy podmalowane hah :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 23 Lipiec 2014 Share Napisano 23 Lipiec 2014 Podczas sculptingu. Nie zapomnijcie dodać, że jest już rok 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Lipiec 2014 Share Napisano 23 Lipiec 2014 O boziu, ten watek istnieje jeszcze?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi