Napisano 4 Styczeń 201213 l Z kolei u mnie pewna Pani uważa, że właśnie dla bezpieczeństwa powinienem to zdjęcie wysyłać moim klientom ...tak na wszelki wypadek aby żaden nie wpadł na pomysł niezapłacenia mi :-)
Napisano 4 Styczeń 201213 l gnacik: cera śniada jak u Turka, błękitne aryjskie oczy - jak nic czeka Cię powołanie do kadry Niemiec :D jak dostane foty od znajomych pochwalę się jak zrzuciłem 6kilo po tym jak przybrałem 13 :P
Napisano 12 Luty 201213 l taki fun :) ale morda moja - nie da się ukryć http://www.youtube.com/watch?v=gbkHnCRhbB0&context=C3638562ADOEgsToPDskL92vwNLCi-B0eLknxTWHjy
Napisano 13 Luty 201213 l Staaary, z góry gratuluję koszmaru. Mówi się, że każda reżysera znajdzie kawał sera, czy jakoś tak, ale Tobie znalezisko trafiło się wyjątkowe. Życzę udanej premiery i dużo sequeli w tej samej obsadzie. :D
Napisano 9 Listopad 201212 l no coż na razie brzydkie kaczątko z Ciebie, ale nie łam się, może będzie lepiej.
Napisano 9 Listopad 201212 l gnacik - ta fota powinna wyskakiwać w google images po wpisaniu "creepy as fuck"
Napisano 7 Październik 201311 l Pamięta ktoś jeszcze jak te wątki miały po kilkadziesiąt stron na rok? Wtedy grafika 3d dla większości to było hobby, teraz każdy zapracowany ;)
Napisano 7 Październik 201311 l Oj tak... ale to kiedyś był odpowiednik Facebooka. Teraz większość podobnych rzeczy, czy śmiesznych to ludzie udostępniają sobie przez FB. Bez wątpienia tę cześć forum zabija FB. Taki los.
Napisano 8 Październik 201311 l Podobno :) W każdym bądź razie MaxymilianMax +rep za próbe reaktywacji wątku.
Napisano 8 Październik 201311 l Panowie, narzekacie że mało się w wątku dzieje, a zamiast Waszych fot tylko literki widać. Do boju, prezentować się kto się kryje pod jakim nickiem! :D
Napisano 8 Październik 201311 l ja mam ładne twarzowe z wycieczki obrotowej... z serii 13 w piątek "taniec z tirami" :-)
Napisano 8 Październik 201311 l no dobra to ja zaczne... pozowany Axel... niestety fryzjer już mnie dopadł...
Napisano 8 Październik 201311 l W przeciwieństwie do wcześniej wrzuconej fotki, tym razem postanowiłem nie straszyć :-)
Napisano 9 Październik 201311 l Ja tam się teraz boje MaxymilianMaxa! Nie ma sie czego bać, klienci sie nie boją :D spoko ze mnie gość :D . ps: juz mam włosy ;) , a dresy z lat 80 ubraliśmy na śmieszną wyprawę po wino kolejne :cool:, no i oczy podmalowane hah :eek: