Shodan Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Jest to jeden z moich pierwszych modeli w rhino... Postanowiłem wymodelować cos prostego, żebym mógł sie lekko podszkolić a oto efekt mojej pracy:)
theurgicus Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Calkiem fajnie ci to wyszlo. Pokaz siatke.
MF Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Witam kolejnego usera Rhino w naszych szeregach :)... Ja również tydzień temu jak zaczynałem to zrobiłem kalkulatorek :)... Co do modelu to jak na poczatek jest dobrze ;)... Ale mam prośbe, abyś wrzucił screena z viewporta w Rhino.... Pozdro
Shodan Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Mam pytanie do specjalistów;) Jak mam wyeksportować mój kalkulatorek do maxa tak aby każdy guzik był osobno, a nie jako cały obiekt...??:|
zipper Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 exportowac kazdy guzik osobno w osobnym pliku ?
zipper Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 a do czego jest reset w kalkulatorze ??? :O model fajny pozdro
uncle Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 hmmm qrde gdzie to rhino mozna dorwac? podobaja mi sie modele z niego ;)
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 uncle: polecam ze sklepu:P:P parae tysiaczkow zaplacisz ale co tam sam mowisz ze warto:P:P:P model bardzo przyjemny :P
Shodan Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 Jeśli chodzi o reset to w tym kalkulatorze jest reset, napewno jest bo sam taki mam, służy do kasowania jakiejs pamięci z której i tak nie korzystam:P pozdro
uncle Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 nielot007 no ale chyba istnieje jakas wersja treningowa?;)
Shodan Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Jeśli chodzi o materiały to jescze większa ze mnie noga niż w modelowaniu... Dlatego mam pytanie... Jak osiągnąc efekt plastiku z lekka chropowatościa, chodzi mi o powierzchnie typu takiego jaką można zobaczyć na cześciach komputerowych (klawiatura, monitor, tower). Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi