Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to jeden z moich pierwszych modeli w rhino... Postanowiłem wymodelować cos prostego, żebym mógł sie lekko podszkolić a oto efekt mojej pracy:)

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam kolejnego usera Rhino w naszych szeregach :)... Ja również tydzień temu jak zaczynałem to zrobiłem kalkulatorek :)...

Co do modelu to jak na poczatek jest dobrze ;)... Ale mam prośbe, abyś wrzucił screena z viewporta w Rhino....

Pozdro

Napisano
  • Autor

Mam pytanie do specjalistów;) Jak mam wyeksportować mój kalkulatorek do maxa tak aby każdy guzik był osobno, a nie jako cały obiekt...??:|

Napisano

hmmm qrde gdzie to rhino mozna dorwac? podobaja mi sie modele z niego ;)

Napisano

uncle: polecam ze sklepu:P:P parae tysiaczkow zaplacisz ale co tam sam mowisz ze warto:P:P:P

model bardzo przyjemny :P

Napisano
  • Autor

Jeśli chodzi o reset to w tym kalkulatorze jest reset, napewno jest bo sam taki mam, służy do kasowania jakiejs pamięci z której i tak nie korzystam:P

pozdro

Napisano
  • Autor

Jeśli chodzi o materiały to jescze większa ze mnie noga niż w modelowaniu... Dlatego mam pytanie... Jak osiągnąc efekt plastiku z lekka chropowatościa, chodzi mi o powierzchnie typu takiego jaką można zobaczyć na cześciach komputerowych (klawiatura, monitor, tower).

Pozdro