Napisano 4 Czerwiec 200420 l Jest to jeden z moich pierwszych modeli w rhino... Postanowiłem wymodelować cos prostego, żebym mógł sie lekko podszkolić a oto efekt mojej pracy:)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Witam kolejnego usera Rhino w naszych szeregach :)... Ja również tydzień temu jak zaczynałem to zrobiłem kalkulatorek :)... Co do modelu to jak na poczatek jest dobrze ;)... Ale mam prośbe, abyś wrzucił screena z viewporta w Rhino.... Pozdro
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Mam pytanie do specjalistów;) Jak mam wyeksportować mój kalkulatorek do maxa tak aby każdy guzik był osobno, a nie jako cały obiekt...??:|
Napisano 8 Czerwiec 200420 l hmmm qrde gdzie to rhino mozna dorwac? podobaja mi sie modele z niego ;)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l uncle: polecam ze sklepu:P:P parae tysiaczkow zaplacisz ale co tam sam mowisz ze warto:P:P:P model bardzo przyjemny :P
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Autor Jeśli chodzi o reset to w tym kalkulatorze jest reset, napewno jest bo sam taki mam, służy do kasowania jakiejs pamięci z której i tak nie korzystam:P pozdro
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Jeśli chodzi o materiały to jescze większa ze mnie noga niż w modelowaniu... Dlatego mam pytanie... Jak osiągnąc efekt plastiku z lekka chropowatościa, chodzi mi o powierzchnie typu takiego jaką można zobaczyć na cześciach komputerowych (klawiatura, monitor, tower). Pozdro