Jump to content

Featured Replies

Posted

Jest to jeden z moich pierwszych modeli w rhino... Postanowiłem wymodelować cos prostego, żebym mógł sie lekko podszkolić a oto efekt mojej pracy:)

• Replies 21
  • Views 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam kolejnego usera Rhino w naszych szeregach :)... Ja również tydzień temu jak zaczynałem to zrobiłem kalkulatorek :)...

Co do modelu to jak na poczatek jest dobrze ;)... Ale mam prośbe, abyś wrzucił screena z viewporta w Rhino....

Pozdro

• Author

Mam pytanie do specjalistów;) Jak mam wyeksportować mój kalkulatorek do maxa tak aby każdy guzik był osobno, a nie jako cały obiekt...??:|

hmmm qrde gdzie to rhino mozna dorwac? podobaja mi sie modele z niego ;)

uncle: polecam ze sklepu:P:P parae tysiaczkow zaplacisz ale co tam sam mowisz ze warto:P:P:P

model bardzo przyjemny :P

• Author

Jeśli chodzi o reset to w tym kalkulatorze jest reset, napewno jest bo sam taki mam, służy do kasowania jakiejs pamięci z której i tak nie korzystam:P

pozdro

• Author

Jeśli chodzi o materiały to jescze większa ze mnie noga niż w modelowaniu... Dlatego mam pytanie... Jak osiągnąc efekt plastiku z lekka chropowatościa, chodzi mi o powierzchnie typu takiego jaką można zobaczyć na cześciach komputerowych (klawiatura, monitor, tower).

Pozdro