Arsan Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Witam wszystkich. Właśnie skończyłem ostatni projekt w Blenderze i chętnie poczytam wasze opinie na temat tej pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Wygląda świetnie w tej rozdziałce. To max czy jest więcej detalu? Wrzucaj dużą rozdziałkę z imageshacka ale to już:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 fajna plastyka. good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Super! Bardzo mi się podoba ;) Podpisuje się pod petycją o większą rozdziałkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 bardzo ładnie i plastycznie no i lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 cut, mjut i malina 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 świetna praca. Tutaj znalazłem ją w lepszej rozdziałce: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=132&t=950245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Piękna praca. Świetny pomysł i wykonanie, jak dla mnie powinien być front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) Dzięki za komentarze :) Większa rozdzielczość. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b517ede9f9c437c9.html Edytowane 20 Styczeń 2011 przez Arsan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Bardzo fajnie. Ode mnie 4 gwiazdki, bo można było to jeszcze nieco podrasować. Drażni mnie widoczność 3D w niektórych elementach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Całkiem wporzo powiem Tobie ja dziś. Dobrą rozkminę przeprowadziłeś, że wydumałeś taki abstrakt. Ta ręka na pniu trochę...nie chwytam idei. No ale jest git majezon. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 wow. dobre to jest. i pomysł i wykonanie. dla mnie bomba! się napatrzeć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Piękna praca! Świetny model, liście, bardzo ładny piach, super kompozycja, DOF i bardzo przemyślane zastosowanie blura. Wszystko pięknie dopracowane i podane. Ode mnie 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi