Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc, to moja pierwsza skonczona praca, debiut w galerii finished :)

Renderowane w mental rayu. Bede zobowiazany za konstruktywna krytykę

salonik5.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

moim zdaniem za dużo wyostrzyłeś render. Jak podkręcisz jeszcze sampling cieni to będzie o wiele lepiej :) Dziwnie zmapowane to coś rzucone na fotel jeszcze rzuca się w oczy. A tak to dosyć realistyczne światełko.

Napisano

fajnie jest, ale brakuje kontrastu trochę w tym obrazku. ale ogólnie odbiór jest pozytywny.

Można by jeszcze, spróbować w postprodukcji, zróżnicować nieco światło (ciepłe / żółte od okna, i zimniejsze /niebieskawe od strony ściany) maskami bym powalczył z tym w photoshopie (czy jakimś innym programie którego używasz do postprodukcji).

Napisano
fajnie jest, ale brakuje kontrastu trochę w tym obrazku. ale ogólnie odbiór jest pozytywny.

Można by jeszcze, spróbować w postprodukcji, zróżnicować nieco światło (ciepłe / żółte od okna, i zimniejsze /niebieskawe od strony ściany) maskami bym powalczył z tym w photoshopie (czy jakimś innym programie którego używasz do postprodukcji).

no ja tam srednio ogarniam ta postprodukcje tylko sharpenem i w levelsach sie pobawilem i tyle z postprodukcji

Napisano
no ja tam srednio ogarniam ta postprodukcje tylko sharpenem i w levelsach sie pobawilem i tyle z postprodukcji

A warto, czasem możesz bardzo dużo wyciągnąć z obrazka.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności