loko Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Czesc, to moja pierwsza skonczona praca, debiut w galerii finished :) Renderowane w mental rayu. Bede zobowiazany za konstruktywna krytykę
SWRSC Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 moim zdaniem za dużo wyostrzyłeś render. Jak podkręcisz jeszcze sampling cieni to będzie o wiele lepiej :) Dziwnie zmapowane to coś rzucone na fotel jeszcze rzuca się w oczy. A tak to dosyć realistyczne światełko.
Camel Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 jest przyjemnie, ale chyba coś z GI się przegięło na górnej części okna obok frontowej ściany :)
loko Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Dzieki za komentarze :) Edytowane 23 Styczeń 2011 przez loko
Orangegraphics Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 łądnie jest, i tło fajnie wkomponowane,jednak troszeczke mogłeś całość rozjaśnić
gientekwl Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 światło jest bardzo fajne, render również. Ale jest za pusto
Loki Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 fajnie jest, ale brakuje kontrastu trochę w tym obrazku. ale ogólnie odbiór jest pozytywny. Można by jeszcze, spróbować w postprodukcji, zróżnicować nieco światło (ciepłe / żółte od okna, i zimniejsze /niebieskawe od strony ściany) maskami bym powalczył z tym w photoshopie (czy jakimś innym programie którego używasz do postprodukcji).
loko Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 fajnie jest, ale brakuje kontrastu trochę w tym obrazku. ale ogólnie odbiór jest pozytywny. Można by jeszcze, spróbować w postprodukcji, zróżnicować nieco światło (ciepłe / żółte od okna, i zimniejsze /niebieskawe od strony ściany) maskami bym powalczył z tym w photoshopie (czy jakimś innym programie którego używasz do postprodukcji). no ja tam srednio ogarniam ta postprodukcje tylko sharpenem i w levelsach sie pobawilem i tyle z postprodukcji
gientekwl Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 no ja tam srednio ogarniam ta postprodukcje tylko sharpenem i w levelsach sie pobawilem i tyle z postprodukcji A warto, czasem możesz bardzo dużo wyciągnąć z obrazka.
fabws Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Fajnie to wyglada. Jakie ustawienia FG? Czy to photometric expouser control?
Rekomendowane odpowiedzi