Napisano 2 Luty 201114 l Xfrog udostępnił 130 modeli roślin i drzew za darmo do sciągnięcia. KLIK Można ich używać w komercyjnych projektach :)
Napisano 2 Luty 201114 l No widze, ze Xfrog walczy ostro o popularnosc z Vue i bardzo dobrze, konkurencja zawsze jest potrzebna.
Napisano 6 Luty 201114 l 130 modeli za darmo to za drogo ? jesus h christ xD tak to stanowczo za drogo! podpisujemy petycję i wysyłamy do prezydenta bronka! precz z darmowymi płatnymi modelami! tym razem się nie damy!
Napisano 7 Luty 201114 l Na pewno 130 ? Ja mogę tylko zassać po jednej z każdej kategorii. Gdy chcę więcej załącza się pdf. Wie ktoś, jak ściągnąć wszystkie 130 ?
Napisano 7 Luty 201114 l Na pewno 130 ? Ja mogę tylko zassać po jednej z każdej kategorii. Gdy chcę więcej załącza się pdf. Wie ktoś, jak ściągnąć wszystkie 130 ? No właśnie, jak dostać sie do pozostałych? Bo to co teraz tam widzę (po jednym przykładzie z każdej kategorii) jest tam od dawna (kilku miesięcy) do ściągnięcia za free.
Napisano 7 Luty 201114 l w jednym archiwum, które jest dostępne do zassania w danej kategorii jest kilka plików - wariacji danego zielska, trza rozpakować chłopaki :]
Napisano 10 Luty 201114 l Czy to są te same modele co na seek'u? Jeśli tak to dotsępne są tam już ze dwa lata.