blinq Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Xfrog udostępnił 130 modeli roślin i drzew za darmo do sciągnięcia. KLIK Można ich używać w komercyjnych projektach :)
MariushO Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 No widze, ze Xfrog walczy ostro o popularnosc z Vue i bardzo dobrze, konkurencja zawsze jest potrzebna.
carlosss Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 130 modeli za darmo to za drogo ? jesus h christ xD tak to stanowczo za drogo! podpisujemy petycję i wysyłamy do prezydenta bronka! precz z darmowymi płatnymi modelami! tym razem się nie damy!
MariushO Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 carlosss podpisuje sie takze, ja chce placic, co najmniej centa za listek
Pan P Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Na pewno 130 ? Ja mogę tylko zassać po jednej z każdej kategorii. Gdy chcę więcej załącza się pdf. Wie ktoś, jak ściągnąć wszystkie 130 ?
PLS Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Na pewno 130 ? Ja mogę tylko zassać po jednej z każdej kategorii. Gdy chcę więcej załącza się pdf. Wie ktoś, jak ściągnąć wszystkie 130 ? No właśnie, jak dostać sie do pozostałych? Bo to co teraz tam widzę (po jednym przykładzie z każdej kategorii) jest tam od dawna (kilku miesięcy) do ściągnięcia za free.
żółty Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 w jednym archiwum, które jest dostępne do zassania w danej kategorii jest kilka plików - wariacji danego zielska, trza rozpakować chłopaki :]
buczer Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 http://seek.autodesk.com/search/xfrog?source=SearchBox
farelek Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Czy to są te same modele co na seek'u? Jeśli tak to dotsępne są tam już ze dwa lata.
Rekomendowane odpowiedzi