Godzil Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) Wrzucam moją malutką prezentacje modelu który jeszcze niedawno gościł w dziale WIP. Na początku nie przewidywałem zbliżeń, więc model i co najważniejsze... tekstura pudła, nie są do tego przystosowane. Mimo to postanowiłem zrobić te dwa dodatkowe. Mam nadzieję że się spodoba. C&C mile widziane :) Pozdrawiam!! Edytowane 15 Luty 2011 przez Godzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Ulala jak przyjemnie :) Mi się bardzo podoba, szczególnie ogólna plastyka pracy jak i same materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Jak widze Twoje pracki, począwszy od tamtej fajnej wizki po te gitarę muszę stwierdzić, że ma wać pan talentus, chociaż ja sam go nie mieć, ale mogę orzekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velopl Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Miod malina!! Az sie nie chce oczu oderwac. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Wyszło świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Bardzo ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Piękny model, ale prezentacja jeszcze lepsza. Strasznie mi się podoba kolor tła i to jak się gitarka na nim prezentuje. KLASA!! Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 bardzo bardzo fajnie. drewno świetne. ale odcień po prawej jakoś mi bardziej odpowiada. różnica pewnie wynika z oświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Świetne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 gra gitara! ładny detal ladny renderek. Neb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi