Napisano 15 Luty 201114 l Wrzucam moją malutką prezentacje modelu który jeszcze niedawno gościł w dziale WIP. Na początku nie przewidywałem zbliżeń, więc model i co najważniejsze... tekstura pudła, nie są do tego przystosowane. Mimo to postanowiłem zrobić te dwa dodatkowe. Mam nadzieję że się spodoba. C&C mile widziane :) Pozdrawiam!! Edytowane 15 Luty 201114 l przez Godzil
Napisano 15 Luty 201114 l Ulala jak przyjemnie :) Mi się bardzo podoba, szczególnie ogólna plastyka pracy jak i same materiały.
Napisano 15 Luty 201114 l Jak widze Twoje pracki, począwszy od tamtej fajnej wizki po te gitarę muszę stwierdzić, że ma wać pan talentus, chociaż ja sam go nie mieć, ale mogę orzekać :D
Napisano 16 Luty 201114 l Piękny model, ale prezentacja jeszcze lepsza. Strasznie mi się podoba kolor tła i to jak się gitarka na nim prezentuje. KLASA!! Pozdrawiam Piter
Napisano 16 Luty 201114 l bardzo bardzo fajnie. drewno świetne. ale odcień po prawej jakoś mi bardziej odpowiada. różnica pewnie wynika z oświetlenia.