Napisano 2 Marzec 201114 l W internecie pojawił się film otwierający grę Knights Contract wykonany przez Blur Studio. Sama gra powstaje w mieszczącej się w Tokio firmie Game Republic. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1655
Napisano 2 Marzec 201114 l mmmmmm... słodka ciepła krew, pychota :) po trailerze za bardzo się nie skapnołem o czym ta gra, ale jak zobaczyłem na początku te latające smugi dymu pomyślałem, ze następny Potter się rodzi. Trailer super miejmy nadzieje, ze takaż będzie i gra.
Napisano 2 Marzec 201114 l Ostatnio filmiki z gier, trailery stoją na coraz wyższym poziomie. Ciekawe, kiedy zobaczymy taką jakość na silniku gry..? ;) Dobra animacja, dymek nawet fajny no i postacie: laski z dość rozbudowanym pancerzem z tyłu ;)
Napisano 2 Marzec 201114 l Za dużo przemocy i okrucieństwa, a za mało treści... Mnie ten trailer odstraszył, nie zachęcił... Choć, animacja dobra.
Napisano 2 Marzec 201114 l Zrobione na poziomie, ale w sumie widziałem tylko dużo bezsensownej przemocy. Nie jestem przeciwnikiem posoki w grach, ale tutaj to nie służy żadnemu celowi. No chyba, że w grze chodzi zabijanie niewinnych i bezbronnych ludzi...
Napisano 3 Marzec 201114 l 2:30 Widać jedną z głównych bohaterów jak patrzy na to co dzieje się w mieście... jak znam takie gry to pewnie w ramach tutorialu trzeba będzie dojść do miasta a tam okaże się że te czarne charaktery wybiły większość mieszkańców (po czy teleportowali się do złego srajdołka) i tak zaczyna się nasza przygoda... dopaść tych złych i zadość uczynić... a patrząc na ich możliwości to będzie to grupka bossów - Potężna czrnoksiężniczka ^^, wielki tępy silny gigant, i szczwane podstępne motylopodobne coś... idealny początek do wciągającej gry... bo patrząc na intro już chcemy dokopać tym nicponiom...
Napisano 3 Marzec 201114 l W ubiegłym roku pokazywali inny film do tej samej gry, oto on: http://www.youtube.com/watch?v=vRoaVWjPEo4
Napisano 3 Marzec 201114 l Bad Moon - dzieki za linka. Osobiscie duzo bardziej mi sie podoba ten trailerek.
Napisano 3 Marzec 201114 l Papa Pio jest zupełnie (może prawie zupełnie) odwrotnie, to ty chodzisz tym zły i nawalasz jeszcze źlejszych :)
Napisano 4 Marzec 201114 l Nie zagłębiałem się w scenariusz..., ale w myśl powiedzenia "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" - naparzając tych złych jesteśmy tymi dobrymi... no chyba, że w przerwie w naparzaniu wyciskamy miąższ z wieśniaków.... to wtedy nie...