Jump to content

Knights Contract - trailer otwierający grę

adek

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mmmmmm... słodka ciepła krew, pychota :)

po trailerze za bardzo się nie skapnołem o czym ta gra, ale jak

zobaczyłem na początku te latające smugi dymu pomyślałem, ze następny Potter się rodzi.

Trailer super miejmy nadzieje, ze takaż będzie i gra.

Ostatnio filmiki z gier, trailery stoją na coraz wyższym poziomie. Ciekawe, kiedy zobaczymy taką jakość na silniku gry..? ;) Dobra animacja, dymek nawet fajny no i postacie: laski z dość rozbudowanym pancerzem z tyłu ;)

Zrobione na poziomie, ale w sumie widziałem tylko dużo bezsensownej przemocy. Nie jestem przeciwnikiem posoki w grach, ale tutaj to nie służy żadnemu celowi. No chyba, że w grze chodzi zabijanie niewinnych i bezbronnych ludzi...

2:30 Widać jedną z głównych bohaterów jak patrzy na to co dzieje się w mieście... jak znam takie gry to pewnie w ramach tutorialu trzeba będzie dojść do miasta a tam okaże się że te czarne charaktery wybiły większość mieszkańców (po czy teleportowali się do złego srajdołka) i tak zaczyna się nasza przygoda... dopaść tych złych i zadość uczynić... a patrząc na ich możliwości to będzie to grupka bossów - Potężna czrnoksiężniczka ^^, wielki tępy silny gigant, i szczwane podstępne motylopodobne coś... idealny początek do wciągającej gry... bo patrząc na intro już chcemy dokopać tym nicponiom...

Nie zagłębiałem się w scenariusz..., ale w myśl powiedzenia "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" - naparzając tych złych jesteśmy tymi dobrymi... no chyba, że w przerwie w naparzaniu wyciskamy miąższ z wieśniaków.... to wtedy nie...